۱۴۰۳/۲/۱۴
1399/11/08
وبدا؛ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: تا زمانی که نمونه های بیماران مشکوک به کرونا مثبت اعلام می شود رعایت پروتکل های بهداشتی الزامی است.
به گزارش وبدا؛ دکتر فریدون رحمانی در گفت و گوی بخش خبری 20 صدا و سیمای استان در هفتمین روز از بهمن ماه 99 ، ضمن هشدار نسبت به وجود علایم مبنی بر چرخش ویروس در جامعه بر ضرورت تداوم رعایت پروتکل های بهداشتی تاکید کرد.
وی تصریح کرد: اعلام رنگ بندی شهرستان ها، قراردادی برای تعیین وضعیت شیوع بیماری کرونا در مناطق مختلف است.
به گفته وی، تا زمانی که موارد مثبت از کرونا گزارش می شود رعایت پروتکل های بهداشتی برای پیشگیری از طغیان بیماری ضروری است.
دکتر رحمانی گفت: ویروس کرونا همچنان قابلیت انتقال و تبدیل شدن به اپیدمی بزرگ را دارد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد افزود: افراد در صورت مشاهده علایم سرماخوردگی شامل آبریزش بینی، گلو درد، ضعف و بی حالی و ... تا سه روز اصول قرنطینگی را رعایت و پس از منفی شدن نتیجه آزمایش و بهبود علایم از عدم ابتلا به بیماری کرونا اطمینان حاصل نمائید.
وی با بیان اینکه افراد در صورت اطمینان از سرماخوردگی و تایید آن از سوی پزشک نیز همچنان از تماس با افراد سالمند خودداری کنند افزود: بیشترین موارد فوت ناشی از کرونا مربوط به سالمندان است که به واسطه اطرافیان و با تصور سرماخوردگی ساده فرد ناقل، دچار عوارض شدید بیماری کرونا شده اند.