۱۴۰۳/۲/۲۲
1399/11/21
فرخ یداللهی پزشک فوق تخصص مراقبت های ویژه مرکز آموزشی درمانی آیت ا... کاشانی شهرکرد بعنوان اولین دریافت کننده واکسن کووید 19 در چهارمحال و بختیاری
وبدا؛ مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: همزمان با آغاز واکسیناسیون سراسری علیه بیماری کووید 19 از امروز در کشور، در اولین مرحله فاز اول تعداد 150 دوز واکسن جهت تزریق به گروه هدف کادر درمان و شاغلین در بخش آی سی یو (مراقبتهای ویژه) بیمارستان های استان در اختیار دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد قرار گرفت.
به گزارش وبدا؛ سید علی درخشان با بیان اینکه واکسیناسیون گروه های هدف مرحله به مرحله و با تامین واکسن انجام خواهد شد افزود: اولین تزریق واکسن کرونا در چهارمحال و بختیاری برای دکتر فرخ یداللهی پزشک فوق تخصص مراقبت های ویژه ( ای سی یو) مرکز آموزشی درمانی آیت ا... کاشانی شهرکرد انجام شد.
به گفته وی، سایر کادر سلامت، گروه های آسیب پذیر و سالمندان، افراد بالای 65 سال و دیگر افراد بر اساس سند ملی واکسیناسیون، در برابر بیماری کرونا واکسینه خواهند شد .
درخشان، تعداد واجدین شرایط دریافت واکسن در مرحله اول در استان را 260 نفر اعلام کرد و افزود: این افراد در بخش های ای سی یو و ویژه کرونایی مراکز درمانی استان مشغول به خدمت هستند.