۱۴۰۳/۲/۲۰
1399/11/25
انجام بیش از 66 هزار نمونه گیری از بیماران مشکوک به کرونا از ابتدای شیوع بیماری در استان
وبدا؛ رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری و معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، از انجام 66 هزار و 747 مورد نمونه‌گیری ویروس کرونا در استان از ابتدا تاکنون در این استان خبر داد و گفت: از این تعداد 23 هزار و 582 بیمار مبتلا به کرونا در استان شناسایی شده است.
به گزارش وبدا؛ سید راشد جزایری با اشاره به فوت بیش از 755 بیمار مبتلا به کرونا در استان، درصد مرگ و میر ناشی از این ویروس در استان را 3.2 درصد اعلام کرد و گفت: این در حالی است که درصد مرگ و میر ناشی از کرونا در کشور 4.1 درصد اعلام شده است.
وی همچنین از بهبودی 21 هزار و 511 بیمار مبتلا به کرونا در استان خبر داد و گفت: درصد بهبودی در استان 91.3 درصد است که در مقایسه با کشور که 85.4 درصد اعلام شده در وضعیت بهتری قرار دارد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری درصد ابتلای کادر درمان به ویروس کرونا را 23.7 درصد و پرسنل بهداشت را 19.6 درصد اعلام کرد و اظهار داشت: بیشترین میزان مرگ و میر کرونا در استان مربوط به افرادی بالای 60 سال سن با 81.6 درصد است.