۱۴۰۳/۲/۱۴
1399/11/26
13مصدوم و دو فوتی در سوانح رانندگی
وبدا، بر اثر دو حادثه رانندگی در چهارمحال و بختیاری 13 نفر مصدوم و دو نفر جان خود را از دست دادند.
به گزارش وبدا؛ رئیس اورژانس و مرکز حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: حادثه تصادف دو خودروی سواری ال 90 و سمند درجاده سفید دشت به سمت فرادنبه 8 مصدوم و یک فوتی برجای گذاشت.
دکتر محمد حیدری افزود: کارشناسان فوریتهای پزشکی اورژانس استان پس از انجام اقدامات درمانی مناسب مصدومان را با 4 دستگاه آمبولانس به بیمارستان ولیعصر (عج) بروجن منتقل کردند.
وی ادامه داد: در حادثه دوم نیز بر اثر برخورد دو خودروی سواری پراید در جاده شهرکرد به خوزستان حوالی شمس آباد، 5 نفر مصدوم شد و یک نفر جان باخت.
دکتر حیدری اظهار داشت: کارشناسان فوریتهای پزشکی اورژانس استان پس از انجام اقدامات درمانی مناسب مصدومان را با 4 دستگاه آمبولانس به بیمارستان آیت الله کاشانی (ره) شهرکرد منتقل کردند.