۱۴۰۳/۲/۱۴
1399/11/30
کتاب «خاطرات مدافعان سلامت در مبارزه با کرونا» در چهارمحال و بختیاری منتشر می‌شود

وبدا؛ معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از انتشار کتاب خاطرات مدافعان سلامت بیمارستان هاجر (س) شهرکرد در مبارزه با بیماری کرونا خبر داد.

به گزارش وبدا؛ دکتر شهرام طهماسبیان معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد افزود: تاکنون بیش از 150 خاطره از مدافعان سلامت استان چهارمحال و بختیاری جمع آوری شده است که به منظور پاسداشت زحمات این قشر تلاشگر، مجموعه خاطرات در قالب کتاب دیجیتالی و چاپی به انتشار می رسد.

وی افزود: با انتشار این کتاب، اولین کتاب الکترونیکی نشریه داخلی دانشگاه به عنوان اقدامی نوین که می‌تواند در کتاب‌ها و موضوعات دیگر توسعه یابد، منتشر می‌شود.
وی یادآور شد: ایده‌های مطرح شده در دو محور «مبارزه با دین گریزی» و «پیشگیری از گرایش به مواد مخدر» به صورت ویژه در نشست کمیته تخصصی فرهنگی اجتماعی مورد حمایت و تصویب قرار می گیرد.