۱۴۰۳/۱/۱۰
1399/12/04
اعلام برنامه زمانی و مکان آزمون جامع علوم پایه و پیش کارورزی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
وبدا؛ معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری، از اعلام برنامه زمانی و مکان آزمون جامع علوم پایه و پیش کارورزی این دانشگاه خبر داد.
به گزارش وبدا؛ دکتر اکبر سلیمانی افزود: آزمون جامع پیش کارورزی اسفند 99 دانشجویان رشته پزشک ، روز پنج شنبه چهاردهم اسفندماه جاری از ساعت 8:30 صبح و به صورت کاغذی برگزار می شود.
وی تصریح کرد: این آزمون در محل سالن ورزشی ولیعصر ستاد دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد واقع در خیابان آیت الله کاشانی برگزار می شود.
وی در ادامه متذکر شد، حضور داوطلبان از ساعت 7 صبح در حوزه امتحانی الزامی است.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد تصریح کرد: آزمون جامع علوم پایه اسفند 99 دانشجویان رشته پزشکی نیز روز پنج شنبه چهاردهم اسفندماه جاری از ساعت 14:00 عصر و به صورت کاغذی برگزار می شود.
دکتر سلیمانی، محل برگزاری آزمون جامع علوم پایه اسفند 99 دانشجویان رشته پزشکی را سالن ورزشی ولیعصر ستاد دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد واقع در بلوار آیت الله کاشانی اعلام کرد و افزود: حضور داوطلبان از ساعت 13 بعدازظهردر حوزه امتحانی الزامی است.
وی همچنین همراه داشتن کارت ملی و یک قطعه عکس4*3 را الزامی دانست.