۱۴۰۳/۲/۷
1399/12/13
اهدای اعضای دو بیمار مرگ مغزی در چهارمحال و بختیاری
وبدا؛ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری، از اهدای اعضای دو بیمار مرگ مغزی در این استان خبر داد.
به گزارش وبدا؛ دکتر فریدون رحمانی افزود: در ایامی که مدافعان سلامت دلسوزانه در سنگر سلامت مشغول مبارزه با ویروس منحوس کرونا هستند تا بتوانند با مراقبت و حمایت از بیماران مانع مرگ عزیزی باشن، تلاشگران تیم پیوند با اتکا به خداوند باری تعالی و همت مضاعف می کوشند که نور امیدی در دل بیماران نیازمند عضو بتابد.
وی تصریح کرد: سحرگاه سیزدهمین روز از آخرین ماه سال با اعلام رضایت خانواده های سخاوتمند مرحومه کلثوم صفیان از اهالی شهرستان بروجن و مرحوم ضربعلی محمدی از اهالی شهرستان لردگان به اهدای عضو، اعضای با ارزش عزیزانشان، کبد و بخشی از نسوج این دو بیمار مرگ مغزی جداسازی شد و برای اهدا به دردمندانی که در لیست انتظار عضو لحظات سختی را سپری می کردند به شیراز و تهران ارسال شد.
وی تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون خانواده 18 بیمار مرگ مغزی در چهارمحال و بختیاری اعضای عزیزان خود را برای نجات جان همنوعانشان اهدا نموده اند.