۱۴۰۳/۲/۱۸
1399/12/25
بررسی مسائل و مشکلات دانشجویان تحت مشاوره در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
وبدا؛ در اخرین جلسه اساتید مشاور ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در سال 1399، مسائل و مشکلات دانشجویان تحت مشاوره در این دانشگاه بررسی شد.
به گزارش وبدا؛ اخرین نشست اساتید مشاور ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در سال 1399 با حضور دکتر حسینی مشاور رئیس دانشگاه و مدیر امور دانشجویان ایثارگر، دکتر عبدی زاده مسئول اساتید مشاور دانشکده پزشکی و دکتر داوودی سرپرست مرکز مشاوره دانشگاه برای بررسی مسائل و مشکلات دانشجویان تحت مشاوره برگزار گردید.
دکتر سید مسیح حسینی مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در این نشست گفت: در این دانشگاه بیش از 250 نفر دانشجوی شاهد و ایثارگر در رشته های مختلف و مقاطع تحصیلی کارشناسی ،کارشناسی ارشد و دکترای حرفه ای مشغول به تحصیل هستند.
وی افزود: با توجه به دستورالعمل های مربوطه 88 نفر از این افراد تحت مشاوره 18 نفر از اساتید مشاور منتخب ستاد شاهد قرار دارند.