۱۴۰۳/۲/۷
1399/12/25
تبریک مسئول نهاد دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به مناسبت حلول ماه مبارک شعبان

وبدا، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با صدور پیامی حلول ماه مبارک شعبان المعظم و اعیاد شعبانیه را تبریک گفت.
به گزارش وبدا، دکتر حجت الاسلام محمد حسین صغیرا در این پیام با اشاره به اینکه ماه شعبان از جمله ماه های پر برکت با اعیاد و ایام بزرگ است گفت: در صلوات خاصه ماه شعبان آمده است : "وَ هَذَا شَهْرُ نَبِیک" این ماه، ماه رسول خداست، در این ماه، پروردگارعالم، رحمت و رضوان خودش را نصیب بندگان می فرماید.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد افزود: شعبان ماهی است که ابتدای آن با میلاد پر نور حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، درس آزادگی و شهادت را تعلیم می دهد و همگام با تولد باسعادت علمدار کربلا، مشق جانبازی و ایثار را تدریس می کند و در مکتب بندگی و عبودیت سیدالساجدین حضرت زین العابدین (ع)، لذت مناجات و انس با پروردگار را می آموزد و همگان را لایق درک فیوضات ماه رمضان می گرداند.
وی در پایان با آرزوی تعجیل فرج حجت ابن الحسن (ارواحنا فداه} افزود: اینجانب حلول ماه مبارک شعبان را که در طلیعه آن میلاد سرورعالمیان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و علمدار دشت نینوا ، قمربنی هاشم حضرت ابالفضل العباس و امام زین العابدین (ع) قرار دارد ، به همه عزیزان بالاخص پاسداران، جانبازان و جان برکفان عرصه ایثار و شهادت تبریک و تهنیت عرض نموده و بر ایثارگران و مدافعان عرصه سلامت نیز سلام و درود می فرستم.