۱۴۰۳/۲/۱۴
1400/01/02
تزریق واکسن کرونا (اسپوتینک5) به 2 هزار و 770 نفر در چهارمحال و بختیاری

وبدا؛ رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری گفت: به دنبال اجرای طرح ملی واکسیناسیون علیه بیماری کووید 19 در استان، 2770 نفر موفق به تزریق واکسن اسپوتینک5 شدند.

به گزارش وبدا؛ مهندس سید راشد جزایری در تشریح این خبر گفت: به دنبال اجرای سه مرحله واکسیناسیون علیه بیماری کرونا همزمان با سراسر کشور در چهارمحال و بختیاری، در مرحله اول 100 نفر، در مرحله دوم 820 نفر و در مرحله سوم یک هزار و 850 نفر با اولویت کادر درمان، سالمندان و افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای واکسن اسپوتینک5 را در نوبت اول دریافت کردند.
وی با بیان اینکه تزریق واکسن طی دو مرحله با فاصله زمانی 28 روز انجام می‌شود اظهارداشت: از این تعداد تاکنون 920 نفر موفق به دریافت واکسن در نوبت دوم شدند، و مابقی نیز در زمان تعیین شده نوبت دوم واکسن را دریافت می‌کنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد در ادامه خاطرنشان کرد: اولین محموله واکسن کرونا 20و 21 بهمن ماه99 و دو محموله بعدی در تاریخ‌های ششم و نهم اسفند ماه 1399 وارد استان چهارمحال و بختیاری شد.