۱۴۰۳/۲/۱۶
1400/01/08
نیمه شعبان یادآور طلوع فجر امید است

وبدا؛ مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با صدور پیامی پانزده شعبان مصادف با ولادت باسعادت حضرت ولی عصر (ارواحنا فداه) را تبریک گفت.
به گزارش وبدا؛ حجت الاسلام دکتر محمد حسین صغیرا در این پیام با اشاره به حدیثی از رسول الله(ص) که فرمود "افضل الاعمال انتظار الفرج: بالاترین اعمال انتظار فرج حضرت ولی عصر ارواحنا فداه است" گفت: در تمام ادیان الهی اعتقاد به ظهور منجی وجود دارد و همین نکته بیانگر آن است که پروردگار عالم برای آینده بشریت صلح و صلاح خیر رامقدر فرموده، از همین رو آنچه که بدان دستور داده شده انتظار برای چنین منجی است.
وی افزود: انتظار فرج یعنی انتظار صلح و اصلاح و انتظار عدل و عدالت.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در ادامه این پیام می افزاید: نیمه شعبان میلاد آن خجسته انسانی است که وجودش برای بشریت خیر و لطف است و مصداق این آیه شریفه قرآن "بقیه الله خیر لکم ان کنتم مومنین: باقی مانده الهی برای شما خیر و نیکو است اگر از مومنین باشید."
حجت الاسلام صغیرا ادامه داد: نیمه شعبان یادآور طلوع فجر امید است همان طلوعی که سپیده دمش آغاز شده و تا فراگیری آفتاب درخشانش زمانی باقی نمانده همان گونه که قرآن فرمود "الیس الصبح بقریب: آیا سپیده صبح نزدیک نیست؟" ایمان به ظهور ولی خدا و صبر و تحمل انتظار آن موعود یگانه از زیباترین نوع ایمان و برترین انتظارهاست که انسانها را به سمت خودسازی و تعالی روحی و معنوی سوق می دهد: اندکی صبر، سحر نزدیک است.
وی در پایان ادامه داد: اینجانب میلاد موفور السرور حضرت ولی عصر ارواحنا فداه را بر همه عزیزان و همکاران اعم از پرسنل خدوم و پزشکان و پرستاران پر تلاش دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و همچنین دانشجویان گرامی تبریک و تهنیت عرض نموده و امید وارم در ظل توجهات حضرتش سالی پربار و پربرکت برای همگان رقم بخورد.