مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۲/۱۳
1400/01/08
کشف و معدوم سازی قریب به 3.5 تن مواد غذایی فاسد در طرح سلامت نوروزی 1400 در چهارمحال و بختیاری
وبدا؛ رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری و معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از کشف و معدوم سازی سه هزار و 541 کیلو گرم/لیتر مواد غذایی فاسد در 10 روز اول اجرای طرح سلامت نوروزی 1400 در این استان خبر داد.
به گزارش وبدا؛ سید راشد جزایری افزود: برنامه سلامت نوروزی، همه ساله به منظور پیشگیری و کاهش بار بیماری های مرتبط با محیط از جمله بیماری های منتقله از طریق آب و غذا و کنترل اپیدمی بیماری ها در جامعه با نزدیک شدن به ایام نوروز برگزار می شود.
وی تصریح کرد: برنامه تشدید نظارت ها و کنترل عوامل محیطی با عنوان برنامه سلامت نوروزی در این دانشگاه با حضور فعال بازرسان بهداشت محیط و حرفه ای از 25 اسفند ماه لغایت 15 فروردین ماه سال بعد اجرا می گردد .
به گفته وی، برنامه سلامت نوروزی 1400 –1399 از 25/12/999 لغایت 15/1/1400 در ایام تعطیل و غیر تعطیل همه روزه در سطح استان با حضور 180 بازرس بهداشت محیط و تعداد 19 اکیپ ثابت و سیار مجهز به یونیفرم و تجهیزات پرتابل و با بهره گیری از دفاتر خدمات سلامت و تقویت تیم نظارتی شهید سلیمانی در حال اجرا می باشد.
جزایری ادامه داد: با توجه به شرایط موجود بیمار کووید 19 و شکنندگی وضعیت موجود و با عنایت به احتمال شیوع ویروس جهش یافته، تشدید بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، سیستم آبرسانی، پایانه مسافر بری ، وسائط نقلیه عمومی و مراکز اقامتی در اولویت می باشد که نظارت بر رعایت فاصله گذاری اجتماعی، تهویه مناسب، استفاده از ماسک و اجرایی نمودن مصوبات ستاد ملی و استانی مدیریت کنترل بیماری کووید 19 مد نظر است .
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: این برنامه با تقویت 4 محور اصلی هماهنگی و مشارکت بین بخشی و برون بخشی، آموزش و اطلاع رسانی، پایش، نظارت و بازرسی و گزارش دهی در حال اجرا است.
جزایری گفت: اهم فعالیت های این طرح تا تاریخ 5/1/1400 شامل: 155 مورد بازرسی از مراکز اقامتی ( هتل ، متل، مهمانسرا، مهمانپذیر و ...) و 163 مورد بازرسی از جایگاه های سوخت می باشد.
وی در ادامه از معرفی 5 جایگاه سوخت که مرتکب تخلفات بهداشتی شده بودند به مراجع قضایی خبر داد و افزود: در همین راستا از 61 پایانه مسافربری درون شهری و برون شهری بازرسی بعمل آمد.
وی در ادامه، تعداد کل مراکز تهیه و توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی بازرسی شده را 4291 مورد اعلام و از معرفی 202 مرکز متخلف به مراجع قضایی و پلمپ 10 مورد از این مراکز خبر داد.
جزایری کل اماکن عمومی بازرسی شده را 843 مورد اعلام کرد و افزود: ضمن معرفی 49 امکنه عمومی به مراجع قضایی، طی این مدت 30 امکنه پلمپ شد.
رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری در پایان تعداد کل بازرسی های انجام شده در تاریخ 25 اسفند ماه 99 لغایت 5 فروردین ماه 1400 را 5519 مورد و تعداد کل موارد معرفی شده به مراجع قضایی و پلمپ شده را به ترتیب 256 و 40 مورد اعلام کرد.
تعداد بازدید:
280
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal