۱۴۰۳/۲/۱۴
1400/01/18
ماموریت نوروزی اورژانس چهارمحال و بختیاری 50درصد افزایش یافت
وبدا؛ رئیس اورژانس و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: نوروز امسال با افزایش 50 درصدی ، 2 هزار و 200 ماموریت ترافیکی و غیرترافیکی در این استان توسط تکنسین‌های اورژانس انجام شد.
به گزارش وبدا؛ دکتر محمد حیدری افزود: از این تعداد ماموریت 243 ماموریت مربوط به حوادث ترافیکی و یک‌هزار و 957 ماموریت غیرترافیکی و بیماری بود که نسبت به مدت مشابه پارسال به ترتیب 40 و 50 درصد افزایش داشته است.
وی تصریح کرد: 725 نفر از مصدومان در محل حادثه درمان و یک‌هزار و 290 مصدوم نیز به بیمارستان‌ها منتقل شدند.
به گفته وی، در این مدت 2 مورد زایمان موفق در آمبولانس، یک مورد احیا موفق، 18 مورد مسمومیت با گاز منواکسید کربن و 22 مورد حادثه ویژه شامل حوادث ترافیکی بالای پنج مصدوم، مسمومیت با مونوکسید کربن و سایر موارد دیگر در این استان ثبت شده‌است.
دکتر حیدری افزود: در طرح نوروزی اورژانس، 54 پایگاه امدادی شامل: 19 پایگاه شهری، 34 پایگاه جاده‌ای، یک پایگاه اورژانس هوایی فعال و در حال خدمت ‌رسانی به همشهریان و مسافران نوروزی بودند.