۱۴۰۳/۲/۸
1400/01/28
صدور قریب به یکهزار کارت سلامت در برنامه سلامت نوروزی 1400
وبدا؛ رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری و معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، از صدور 963 کارت سلامت ویژه متصدیان مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی در برنامه سلامت نوروزی 1400 در این استان خبر داد.
به گزارش وبدا؛ سید راشد جزایری در تشریح برنامه سلامت نوروزی 1400 با اشاره به انجام 20 هزار و 344 نفر ساعت فعالیت توسط 180 نفر از پرسنل فعال در قالب روزانه 19 اکیپ های بازرسی و نظارتی اظهار داشت: از زمان شروع برنامه در تاریخ 25/12/99 لغایت 15/01/1400، 10 هزار و 420 کیلوگرم/ لیتر مواد غذایی فاسد کشف و معدوم سازی شد.
رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری انجام نمونه برداری از مواد غذایی سنتی و صنعتی، نمونه برداری میکروبی وسنجش کلر آزاد باقیمانده آب را از دیگر فعالیت های انجام شده در قالب برنامه سلامت نوروزی برشمرد.
جزایری افزود: همچنین به 165 شکایت مردمی واصله از طریق سامانه 190 و 366 گزارش متفرقه مردمی رسیدگی شد.
وی، از برخورد با 124 دستفروش دوره گرد طی این مدت خبر داد و افزود: برگزاری 61 جلسه هماهنگی و برنامه ریزی درون و برون بخشی منجر به انجام 477 مورد ابازدید نظارتی مشترک به سازمان ها و دستگاه های متولی اجرای برنامه سلامت نوروزی گردید.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: در این مدت از امر آموزش نیز غافل نمانده و ضمن برگزاری 76 جلسه آموزشی برای بیش از یکهزار نفر از اصناف و پرسنل و چاپ و انتشار 363 بنر و محتوای آموزشی در گروه های مجازی، کارشناسان مربوطه در برنامه های رادیویی و تلویزیونی حضور و نسبت به آموزش همگانی اقدام نمودند.