.
پست الکترونیک
نقشه سایت
ورود اعضاء
.
دوباره تلاش کنید
EN
!!!b1!!!
!!!b1!!!
رياست
obj_main_block4254
معاونت ها
obj_newmain_block2373
دانشكده ها
obj_newmain_block2372
مراكز تحقيقاتي و پژوهشكده
obj_newmain_block2374
مراكز درماني
obj_newmain_block2370
شبكه ها
obj_newmain_block2375
كتابخانه ها
كتابخانه مركزي
كتابخانه ديجيتال
نرم افزار جامع کتابخانه
مراکز رشد
مركز رشد فناوري سلامت
نمایشگاه مجازی محصولات فناورانه
ارتباط با صنعت
كميته تحقيقات
کوهورت
درباره دانشگاه
تاریخچه
درباره دانشگاه
معرفی خدمات
برنامه راهبردی دانشگاه
بیاینه رسالت و اهداف دانشگاه
ساختار سازمانی
مدیران پاسخگو
مکاتبه مستقیم با ما
معرفی خدمات
۱۴۰۳/۹/۸
!!!b1!!!
!!!b1!!!
صفحه اصلي
مدير روابط عمومي
درباره روابط عمومي
معرفي همكاران
شرح وظايف
فصلنامه پژواك
فايل هاي آموزشي
گزارش عملكرد دانشگاه
پيام هاي تبريك و تسليت
سامانه هاي تلفني تحول سلامت
مديران روابط عمومي دانشگاه هاي علوم پزشكي
کتابچه آثار جشنواره زندگی و مقابله با کرونا
فیلم و گزارشات خبری صداوسیما
آلبوم تصاوير
پیوندهای ویژه
عملکرد دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در دولت سیزدهم
دفترچه آزمونها
فصلنامه پژواك دانشگاه علوم پزشكي شهركرد
آواي سلامت
تيم رسانه اي بچه هاي مسجد
خبرگزاري بين المللي قرآن-ايكنا
درباره دانشگاه
پایگاه خبری اطلاع رسانی وزارت بهداشت
وب دا
›
برنامه غذایی متنوع و متعادل، توصیه کارشناسان تغذیه در ماه رمضان
1400/01/28
برنامه غذایی متنوع و متعادل، توصیه کارشناسان تغذیه در ماه رمضان
وبدا؛ کارشناس تغذیه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: ازجمله مواردی که در تغذیه ماه مبارک رمضان باید رعایت شود پیروی از برنامه غذایی متنوع و متعادل است.
به گزارش وبدا؛ فرشته علایی افزود: ازجمله مواردی که در تغذیه ماه مبارک رمضان باید رعایت شود پیروی از برنامه غذایی متنوع و متعادل است.
وی با اشاره به اینکه برنامه غذایی متنوع و متعادل بدین معنا است که انواع مختلفی از مواد غذایی به تناسب با یکدیگر ترکیب شود، افزود: همچنین توصیه میشود فرد روزهدار در ماه مبارک رمضان به مقدار کافی از مواد مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن استفاده کند.
کارشناس تغذیه ادامه داد: رعایت میانه روی با محدود نمودن غذاهای دارای چربی، کلسترول، قند، نمک زیاد و ترکیبات افزودنی، اصل بسیار مهمی است که باید به صورت ویژه مورد عنایت روزهداران قرار گیرد.
علایی عنوان کرد: گروههای غذایی براساس محتوی تشکیل دهنده آنها شامل پروتئین، ویتامین و مواد معدنی به 6 گروه اصل تقسیم بندی میشوند، و افراد روزهدار باید در سبد تغذیهای خود به تناسب از آنها استفاده کند.
وی خاطرنشان کرد: فرد روزهدار باید برای برطرف نمودن نیازهای بدن خود از آب، املاح، ویتامینها، مواد معدنی، پروتئینها و... استفاده کند.
کارشناس تغذیه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد تاکید کرد: انرژی مورد نیاز بدن افراد روزه دار در سه وعده غذایی سحر، افطار و شام تامین میشود بنابراین توجه به این سه وعده غذایی بسیار مهم است.
علایی با اشاره به اینکه گروه اول از 6 گروه غذایی ذکر شده در بالا، نان و غلات است، این گروه شامل نانها، برنج، انواع ماکارونی، رشتهها، غلات صبحانه، بلغور گندم و بلغور جو است، توصیه کرد: افراد روزهدار حداقل نیمی از نان و غلات مصرفی روزانه خود را از سبوسها تامین کنند.
وی دومین مورد از 6 گروه غذایی اصلی و جایگزین آنها را سبزیها عنوان کرد و گفت: این گروه شامل انواع کاهو، اسفناج، کرفس، سبزی خوردن و سایر سبزیهای برگی، انواع کلم، هویج، بادمجان، نخود سبز، لوبیا سبز، انواع کدو، فلفل، قارچ، خیار، گوجه فرنگی، پیاز و... هستند.
کارشناس تغذیه خاطرنشان کرد: گروه سوم میوه ها هستند که شامل انواع میوههای فصل، انواع آب میوه طبیعی و بدون شکر افزوده، کمپوت میوهها و میوههای خشک است.
علایی تاکید کرد: مصرف مقادیر کافی از غذاهای گروه سبزیها و میوهها در ایام روزه داری با تامین ویتامینها به خصوص ویتامین C و پیش ساز ویتامین A به تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با بیماری کووید19 کمک میکنند.
وی اضافه کرد: گروه چهارم مواد لبنی هستند، این گروه شامل شیر، ماست، پنیر، کشک و دوغ و... میشود و باعث تامین کلسیم، فسفر و بخشی از پروتئین، ویتامینهای گروه B به خصوص ویتامینB2 و B12 میشوند.
کارشناس تغذیه گفت: لبنیات به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده لذا توصیه میشود که مواد لبنی آن هم از نوع کم چرب حتما در لیست غذاهای مصرفی در ماه مبارک رمضان قرار گیرد.
علایی گروه گوشت و تخم مرغ را منبع تامین پروتئین حیوانی و گروه پنجم تغذیهای دانست و تاکید کرد: گروه ششم نیز گروه حبوبات و مغز دانهها شامل نخود، انواع لوبیا، عدس، باقلا، لپه، ماش و... و مغزها شامل گردو، بادام، فندق، پسته، بادام زمینی، بادام هندی و... هستند که حتما در ایام روزه داری ماه مبارک رمضان باید استفاده شوند.
وی یادآور شد: با توجه به همزمانی ماه مبارک رمضان با ایام شیوع کرونا و لزوم تغذیه صحیح، روزه داران باید مصرف منابع کافی پروتئین اعم از پروتئینها حیوانی و گیاهی را مد نظر قرار دهند، این مواد غذایی عملکرد طبیعی سیستم ایمنی بدن برای پیشگیری از بیماری کووید 19 را تقویت میکنند.
کارشناس تغذیه بیان داشت: لازم به ذکر است حبوبات منبع سرشار از پروتئین است، این مواد زمانی که همراه با غلات مصرف شوند میتوانند یک منبع پروتئینی بسیار خوب برای بدن و جایگزینی مناسب برای گوشت، مرغ و ماهی باشند.
تعداد بازدید:
252
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:5 تعداد کل امتیازها:1
مشاهده نظرات
(
تعداد نظرات
0
)
نظرات کاربران
ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+
A-
×
ورود اعضاء
ریاست
حوزه ریاست
درباره دانشگاه
نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
مدیریت روابط عمومی (وب دا)
دبیرخانه هیات امناء دانشگاه
مدیریت امور بین الملل
مدیریت هسته گزینش
مدیریت حراست
مدیریت آمار و فن آوری اطلاعات
مدیریت امور حقوقی
دفتر امور زنان و خانواده
اداره بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات
ستاد شاهد و امور ایثارگران
ستاد اقامه نماز دانشگاه
دبیرخانه هیات اجرائی جذب هیات علمی
دبیرخانه تخصصی سلامت و امنیت غذایی
سازمان اورژانس پیش بیمارستانی استان
واحد هماهنگی امور اقتصادی و جلب مشارکت های مردمی دانشگاه
ستاد مدیریت بحران و پدافند غیر عامل
مجمع خیرین سلامت استان
معاونت ها
معاونت آموزشی
مدیریت امورهیأت علمی
مرکز فن آوری های نوین آموزش علوم پزشکی
مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی
مدیریت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه
واحد استعداد درخشان و المپیاد
مرکز تعالی آموزش مجازی و هوش مصنوعی
معاونت بهداشتی
دفتر سلامت، ایمنی و محیط زیست(HSE)
اطلاع رسانی جوانی جمعیت
معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی
معاونت درمان
معاونت فرهنگی و دانشجویی
پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و دانشجویی(مفدا)
اداره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
اداره مشاوره دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
معاونت غذا و دارو
معاونت تحقیقات و فناوری
کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی
اداره علم سنجی
مجلات علمی دانشگاه
کتابخانه دیجیتال
کتابخانه مرکزی
روابط بین الملل
سامانه Eprints
اداره انتشارات(کتب و نشریات)
مرکز رشد فناوری سلامت
مرکز تحقیقات مدلسازی در سلامت
مرکز مطالعه کهورت آینده نگرسلامت شهرکرد
مرکز تحقیقاتی عوامل اجتماعی موثر بر سلامت
مرکز تحقیقات پرستاری مامایی جامعه نگر
پژوهشکده علوم پایه سلامت
مرکز تحقیقاتی بیوشیمی بالینی
مرکز تحقیقاتی سلولی و مولکولی
مرکز تحقیقات سرطان
مرکز تحقیقاتی گیاهان دارویی
آزمایشگاه جامع تحقیقات
واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان هاجر
واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان کاشانی
مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی
دفتر ارتباط با صنعت
کمیته مطالعات و تحقیقات سلامت زنان
مالکیت فکری
دانشکده ها
بهداشت
پزشکی
پرستاری و مامایی
علوم پزشکی بروجن
پیراپزشکی
دندانپزشکی
فناوری های نوین
مراکز تحقیقاتی
کمیته تحقیقات دانشجویی
مرکز مطالعه کوهورت آینده نگر سلامت عمومی شهرکرد
مرکز تحقیقات پرستاری مامایی جامعه نگر
مرکز تحقیقاتی عوامل اجتماعی موثر بر سلامت
مرکز تحقیقات مدل سازی در سلامت
مرکز تحقیقات سرطان
مرکز رشد فناوری سلامت
استارتآپ ویکند
پژوهشکده علوم پایه سلامت
پژوهشکده علوم پایه سلامت
مرکز تحقیقاتی بیوشیمی بالینی
مرکز تحقیقاتی سلولی و مولکولی
مرکز تحقیقاتی گیاهان دارویی
آزمایشگاه جامع تحقیقات
بیمارستانها
بیمارستان آیت اله کاشانی شهرکرد
واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان کاشانی
بیمارستان هاجر(س) شهرکرد
واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان هاجر
بیمارستان ولی عصر(عج) بروجن
بیمارستان سیدالشهداء(ع) فارسان
بیمارستان سینا جونقان
بیمارستان شهداء لردگان
بیمارستان امام رضا(ع) اردل
بیمارستان امام جواد (ع)ناغان
بیمارستان شهید ارجمند مالخلیفه
بیمارستان امام سجاد (ع) کوهرنگ
کلینیک ها
کلینیک فوق تخصصی امام علی(ع)
کلینیک تخصصی دکتر سلطانی فارسان
کلینیک دندانپزشکی تخصصی صدف
سلامتکده طب ایرانی اکسیر
شبکه های بهداشت و درمان
شهرستان اردل
شهرستان بروجن
شهرستان بن
شهرستان سامان
شهرستان شهرکرد
شهرستان فارسان
شهرستان کوهرنگ
شهرستان کیار
شهرستان لردگان
شهرستان خانمیرزا
شهرستان فلارد
Powered by
Dorsa
Portal