۱۴۰۳/۲/۱۴
1400/01/31
تشکیل جلسه هم اندیشی حوزه معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی و روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان
وبدا؛ مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: پیرو جلسه مشترک با معاون اجتماعی فرماندهی نیروی انتظامی استان، جلسه هم اندیشی با حضور روسای ادارات مشارکت ، مستندات و امور هنری، رصد فضای مجازی و گرافیست این معاونت تشکیل شد.
به گزارش وبدا؛ سید علی درخشان افزود: این جلسه بمنظور افزایش تعامل و همکاری های بین دو مجموعه در سی امین روز از فروردین ماه 1400، در دفتر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد تشکیل شد.
به گفته وی، در این جلسه ضمن بررسی ظرفیت های موجود در هر دو مجموعه در راستای تولید محتوا، آموزش و اطلاع رسانی بمنظور تامین امنیت و سلامت بعنوان دو مقوله مهم در جامعه، نحوه همکاری فرماندهی انتظامی استان در اعمال محدودیت ها و کنترل مبادی ورودی در ایام پیک شیوع بیماری کرونا بسیار مطلوب ارزیابی شد.
درخشان افزود: در این جلسه با اشاره به در پیش بودن هفته سلامت (یکم لغایت هفتم اردیبهشت ماه) ضمن هماهنگی های لازم برای تولید محتواهای مشترک در راستای آموزش همگانی در این هفته، بر ضرورت تداوم همکاری های دانشگاه علوم پزشکی و معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان در طول سال تاکید شد.