۱۴۰۳/۲/۱۴
1400/02/05
حمایت از کسب و کارهای مشمول اعمال محدودیت های کرونایی در ستاد استانی مقابله با کرونا

وبدا؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی در گفت و گوی زنده تلفنی در بخش خبری 20 صدا وسیمای استان به تشریح مصوبات سی و هشتمین جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا پرداخت.
به گزارش وبدا؛ دکتر شیرانی افزود: تصمیمات خوبی جهت حمایت از کسب و کار با توجه به اعمال محدودیت ها و تعطیلی های طولانی مدت در این ستاد اتخاذ شد.
به گفته وی، در این جلسه مقرر گردید، به مالیات هایی که متعلق به سال قبل بوده و موعد آن فرارسیده است، مهلت داده شود و بصورت اقساط و بدون سود دریافت شود و حداکثر تخفیفات برای دریافت مالیات اعمال شود.
وی ادامه داد: همچنین در این جلسه مقرر شد، شهرداری ها در زمینه دریافت عوارض کسب و کار یا حق پیشه حداکثر مهلت و تخفیفات را داشته باشند.
به گفته دکتر شیرانی، در زمینه وصول چک هایی که موعد آن فرارسیده است نیز مقرر شد، با توجه به تعطیلی کسب و کار و ممنوعیت ستاد استانی مقابله با کرونا برای مصوب نمودن قانون بطور مستقل از ستاد ملی، این امر توسط بانک ها مدیریت و سوء سابقه برای صاحبان چک که کسب و کار آنها در حال حاضر تعطیل است، اعمال نشود.