۱۴۰۳/۲/۱۴
1400/02/06
مشارکت مجمع خیرین سلامت چهارمحال و بختیاری در احداث مراکز بهداشتی و درمانی از مرز 200 پروژه گذشت

وبدا؛ مدیرعامل مجمع خیرین سلامت چهارمحال و بختیاری گفت: به همت و مشارکت تحسین بر انگیز خیرین نیک اندیش، تعداد پروژه های احداثی و در دست پیگیری دارای بانی خیر این مجمع در پایان سالی که گذشت از مرز 200 پروژه گذشت.
به گزارش وبدا؛ عباس قادری افزود: این پروژه ها شامل کلینیک های تخصصی و فوق تخصصی، مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستائی، پایگاه های اورژانس و فوریتهای پزشکی شهری و بین جاده ای، آزمایشگاه های تشخیص طبی، مراکز مشاوره قبل از ازدواج و تسهیلات زایمانی، خانه های بهداشت و پانسیون پزشک می باشد که با قریب 100.000 متر مربع زیر بنا در بیش از 120.000 متر مربع زمین اهدائی احداث و یا در دست اقدام است.
وی در ادامه به تأمین افزون بر 420 قلم تجهیزات پزشکی و غیر پزشکی از جمله دستگاه های دیالیز، دستگاه های کمک تنفسی، لوازم صوتی تصویری، ماشین های لباسشوئی، آبسردکن، تختهای بیمارستانی و 2 دستگاه خودرو از جمله یک دستگاه آمبولانس اشاره و افزود: طی مدت فعالیت مجمع خیرین سلامت استان بویژه در مدت اپیدمی کووید 19 برای مقابله با بیماری فراگیر کرونا هزاران قلم لوازم مصرفی تامین و در اختیار مراکز درمانی قرار گرفته است.
مدیر عامل مجمع خیرین سلامت چهارمحال و بختیاری در ادامه، از اعضای هیئت امنا، هیئت مدیره، خیرین، مدیران دستگاه های اجرائی استان، همکاران ستاد مرکزی و مجامع خیرین سلامت سراسر کشور، نیک اندیشان عضو و سایر اقشار از صنوف مختلف که مجمع خیرین سلامت را از ابتدا تا کنون در توسعه بهداشت و درمان استان یاری می رسانند تقدیر نمود.