۱۴۰۳/۲/۱۸
1400/02/10
یک واحد عرضه قلیان در لردگان پلمپ و 80 قلیان جمع آوری شد

وبدا؛ سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان لردگان گفت: راستای اجرای گام پنجم طرح قرارگاه عملیاتی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و مدیریت هوشمند و کنترل بیماری کووید 19، ضمن بازرسی از اصناف، یک واحد عرضه قلیان در لردگان پلمپ و 80 قلیان و متعلقات آن جمع آوری و واحد متخلف به مراجع قضایی معرفی شد.
به گزارش وبدا به نقل از روابط عمومی شبکه، دکتر فریبرز جباری با اعلام این خبر تاکید کرد: عرضه قلیان همچنان ممنوع است و درصورت مشاهده و گزارش با متخلفین برخورد قانونی بعمل خواهد آمد.
دکتر جباری در ادامه از پلمپ 21 واحد صنفی متخلف به علت عدم رعایت اصول بهداشتی در لردگان خبر داد و افزود: در راستای پیشگیری و مبارزه با کووید 19 و اجرای گام پنجم طرح شهید حاج قاسم سلیمانی ، طرح جامع مدیریت هوشمند محدودیت ها در وضعیت قرمز بازدید مشترک کارشناسان شبکه بهداشت و مراکز شماره یک و دو شهری و نمایندگان نیروی انتظامی و اماکن و صنعت و معدن و اتاق اصناف از صنوف سطح شهر صورت گرفت، 21 مغازه از ردیف شغلی 2و3و4 پلمپ و جهت طی مراحل قانونی به دستگاه قضایی معرفی شدند.
وی در ادامه، به صنوفی که رعایت قوانین و مقررات اعمال شده را رعایت نمی کنند هشدار داد، با پیگیری مستمر و همکاری بسیار خوب دستگاه قضایی و انتظامی این صنوف شناسایی و برخورد های قانونی بعمل خواهد آمد.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان لردگان، آموزش و قرنطینه سالمندان را از اولویت های این شبکه برشمرد و افزود: در راستای گام پنجم طرح سردار سلیمانی، ضمن ویزیت و مراقبت در منزل 3 سالمند مثبت کووید 19 و تحویل دارو به این بیماران و ارائه آموزش های لازم جهت رعایت قرنطینه و پروتکل های بهداشتی، پیگیری یک مورد مراقبت در منزل مادر باردار کووید 19 مثبت و ویزیت و ارائه آموزش های لازم توسط تیم Hc و CT در سطح مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی خانه های بهداشت تابعه صورت گرفت.