۱۴۰۳/۲/۱۹
1400/02/19
چهلمین جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا در چهارمحال و بختیاری برگزار شد

وبدا؛ مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از تشکیل چهلمین جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا این استان در نوزدهمین روز از اردیبهشت ماه 1400 خبر داد.
به گزارش وبدا؛ سید علی درخشان افزود: این جلسه با حضور استاندار، معاون سیاسی و امنیتی استانداری، دادستان شهرستان شهرکرد، ریاست و معاونین درمان و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و روسا، مدیران و نمایندگان سایر دستگاه های عضو با محوریت بررسی مصوبات جلسه قبل، تشریح وضعیت شیوع بیماری کووید 19، ارائه گزارش اقدامات صورت گرفته در راستای کنترل شیوع بیماری کرونا، اعمال محدودیت های تردد و فعالیت مشاغل با توجه به تعطیلات پیش رو و رویدادهای مهم از جمله برگزاری حضوری آزمون های پایه های ششم، نهم و دوازدهم دانش آموزان، برگزاری آزمون های استخدامی، کنکور سراسری و کارشناسی ارشد برگزار شد.
به گفته وی، ضمن تقدیر استاندار از اقدامات صورت گرفته بویژه در حوزه انجام تست های تشخیص کرونا، بیماریابی، درمان و حمایت از بیماران و اتخاذ تصمیم در راستای کنترل شیوع بیماری از همراهی اصحاب رسانه در انعکاس اخبار و مصوبات ستاد استانی مقابله با کرونا تقدیر شد.
درخشان، تشدید بازرسی و نظارت ها با توجه به تعطیلات پیش رو، اعمال محدودیت های تردد فارغ از وضعیت رنگ بندی شهرستان ها در تعطیلات عید سعید فطر، رعایت شیوه نامه حضور کارکنان در ادارات، حضور فعال فرمانداران، بخشداران و روسای کمیته ها در محل خدمت، تداوم همکاری نیروی انتظامی در برخورد با ناقضان مصوبات ستاد مقابله با کرونا و هرگونه تجمع و مراسم، تشویق خیرین و تخصیص اعتبار یک صد میلیون تومانی از سوی سازمان برنامه و بودجه استان برای تامین ماسک برای اقشار کم درآمد و آسیب پذیر را از دیگر مباحث مطرح شده در این چهلمین جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا برشمرد.