۱۴۰۳/۲/۱۴
1400/02/29
تقدیر استاندار از مدیر،روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد

وبدا؛ استاندار چهارمحال و بختیاری با اهدای لوح سپاس به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی (بیست و هفتم اردیبهشت ماه) از تلاش های مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی تقدیر،نمودـ
به گزارش وبدا؛ در متن این لوح سپاس خطاب به سید علی درخشان آمده است، روابط عمومی ماهیتی ارتباط محور و مرتبط با افکار عمومی است، افکار عمومی نیز از روابط عمومی شفاف‌سازی، اطلاع رسانی و ایجاد ارتباط همراه با احترام متقابل را طلب می کند. این روزها باید فعالان عرصه روابط عمومی و اطلاع‌رسانی را سربازان خط مقدم مبارزه با جنگ روانی دشمن قلمداد کرد، زیرا این قشر نقش موثری در روشنگری و آگاهی رسانی به جامعه دارند، بنابراین می طلبد مدیران دستگاه‌های اجرایی، نهادها و ارگان ها در تقویت این نهاد مهم و تاثیرگذار اهتمام بیشتری داشته باشند.
در ادامه متن این لوح تقدیر نیز آمده است، اینجانب ضمن تبریک 27 اردیبهشت ماه روز ارتباطات و روابط عمومی از جنابعالی در پیشرفت اهداف شورای هماهنگی روابط عمومی های استان در مدت زمان عضویت در این شورا که با وجود سختی ها و دشواری ها در تمام اوقات سال با جدیت در راستای رسالت حرفه‌ای خود گام برداشته تقدیر و تشکر می نمایم.