۱۴۰۳/۱/۱۰
1400/03/24
افزایش حجم اینترنت دانشجویان علوم پزشکی شهرکرد در مقاطع تحصیلات تکمیلی

وبدا؛ معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از افزایش حجم اینترنت دانشجویان در مقاطع تحصیلات تکمیلی کارشناسی ارشد، پزشکی و phd این دانشگاه خبر داد.

به گزارش وبدا، دکتر شهرام طهماسبیان در نشست با اعضای جدید شورای صنفی اظهار داشت: به دنبال بازدید دکتر شیرانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از خوابگاه های دانشجویی و بررسی مطالبات دانشجویان درخصوص اینترنت مصرفی، میزان اختصاص اینترنت به دانشجویان در مقاطع تحصیلات تکمیلی کارشناسی ارشد، پزشکی و phd افزایش یافت.

وی افزود: با پیگیری های صورت گرفته 50 درصد به حجم اینترنت اختصاص یافته به دانشجویان بر اساس رشته و مقطع تحصیلی اضافه گردید.

معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد خاطرنشان کرد: این میزان افزایش حجم اینترنت به صورت موقت و به علت برگزاری کلاس ها و آزمون ها به صورت غیرحضوری و در بستر فضای مجازی در دوران شیوع بیماری کرونا صورت پذیرفت.

دکتر طهماسبیان اضافه کرد: محدودیت پهنای باند و ایجاد اختلال در سرعت اینترنت از جمله مشکلات در افزایش حجم اینترنت دانشجویان است.