۱۴۰۳/۱/۲۸
1400/04/01
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد فرا رسیدن هفته قوه قضائیه را تبریک گفت

وبدا؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری ضمن تسلیت شهادت مظلومانه آیت‌الله دکتر شهید بهشتی و 72 تن از یاران ایشان، هفته قوه قضائیه را گرامی داشت.
به گزارش وبدا؛ دکتر مجید شیرانی ضمن تبریک فرا رسیدن هفته قوه قضائیه به تلاشگران این عرصه اظهار داشت: قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از ارکان اساسی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با پاسداری از قانون اساسی و سرلوحه قرار دادن رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) دستاوردهای مهمی در زمینه‌های تدوین لوایح قضایی، کاهش اطاله دادرسی، پیشگیری از وقوع جرم، اصلاح مجرمان، احیای حقوق عامه و گسترش آزادی‌های مشروع داشته است.
وی تصریح کرد: هفتم تیرماه هر سال یادآور شهادت مظلومانه دکتر بهشتی (نخستین رئیس قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران) و 72 تن از یاران باوفایش که به حق نمادی از توجه به اصول قضاوت خدا مدارانه و اسلامی برای گستراندن امر عدالت در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند، به شمار می آید.
دکتر شیرانی در ادامه، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید آیت الله دکتر بهشتی و 72 تن از یاران امام راحل، فرا رسیدن هفته قوه قضائیه را به ریاست محترم دادگستری و معاونین محترم ایشان، دادستان محترم و همه خدمتگزاران و مسئولان قضایی و تمامی تلاشگران این عرصه در استان تبریک گفت و در ادامه از همکاری این مجموعه با ستاد مقابله با کرونا در اعمال قوانین و اجرای دستورالعمل های بهداشتی در امر خطیر مدیریت کنترل شیوع بیماری کرونا تقدیر نمود.