۱۴۰۳/۲/۸
1400/04/08
آمادگی بیش از 70 دانشجوی داوطلب علوم پزشکی شهرکرد برای کمک به امر واکسیناسیون

وبدا؛ بیش از 70 نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به صورت جهادی برای کمک به امر واکسیناسیون علیه بیماری منحوس کووید19 اعلام آمادگی کردند.
به گزارش وبدا؛ به نقل از روابط عمومی معاونت فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، به دنبال انتشار فراخوان دعوت به همکاری در امر واکسیناسیون علیه بیماری کرونا در استان چهارمحال و بختیاری، بیش از 70 نفر از دانشجویان این دانشگاه برای شرکت در این طرح اعلام آمادگی کردند.
این دانشجویان در قالب گروه جهادی شهید نورمند در دو بخش شامل تزریق واکسن و ثبت در سامانه مشغول به ارائه خدمات خواهند شد.
این طرح جهادی تا بعد از امتحانات نیز ادامه دارد و دانشجویان در رشته های تحصیلی بهداشت، پرستاری، مامایی، پزشکی، اتاق عمل، علوم‌ آزمایشگاهی، هوشبری و رادیولوژی می توانند در این امر مشارکت کنند.
علاقمندان جهت ثبت نام در این فراخوان و یا کسب اطلاعات بیشتر به آیدی تلگرام به نشانی @vaccination_skums پیام دهند.