۱۴۰۳/۲/۷
1400/04/08
پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به مناسبت درگذشت رزیدنت داخلی

وبدا؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی استان چهارمحال و بختیاری در پیامی درگذشت رزیدنت داخلی بیمارستان را تسلیت گفت.
به گزارش وبدا؛ در پیام تسلیت دکتر مجید شیرانی آمده است؛ واقعه غم انگیز درگذشت مرحومه خانم دکتر راضیه نجفی رزیدنت سال سوم دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد باعث اندوه فراوان شد.
وی در ادامه این پیام افزود: رفتن عزیزان و جوانان برومندی چون مرحومه نجفی، یادآور ناپایداری دنیا و تعلقاتش برای همه انسان‌ها و مبین این حقیقت سترگ است که تنها خاطره چشمان مهربان، دستهای گشاده و قلبی آکنده از عشق است که پس از همه ما به جای خواهد ماند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: اینجانب با قلبی آکنده از اندوه درگذشت این پزشک متعهد را به جامعه دانشگاهی تسلیت گفته و از درگاه باری‌تعالی برای این مرحوم طلب رحمت واسعه داشته و برای خانواده محترم ایشان صبر و شکیبایی مسألت دارم.