۱۴۰۳/۲/۷
1400/04/09
تقدیر وزیر بهداشت از رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
وبدا؛ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پیامی از رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در راستای پیشبرد اهداف بهداشتی و به سامان رساندن پروژه های عمرانی بخش بهداشت این دانشگاه تقدیر نمود.

به گزارش وبدا؛ دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پیامی، از تلاش و زحمات ارزشمند و صادقانه دکتر مجید شیرانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهرکرد و مدیران مربوطه در پیشبرد اهداف بهداشتی و به سامان رساندن پروژه های عمرانی بخش بهداشت در این دانشگاه تقدیر کرد.
در ادامه این پیام، از درگاه ایزد منان، سعادت، تداوم و توفیق حضور در مسیر اهداف عالیه نظام سلامت، ارتقاء کیفیت زندگی و توسعه همه جانبه و پایدار ایران اسلامی مسئلت داشته است.
شایان ذکر است؛ در پیام وزیر بهداشت از 13 نفر از رؤسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور تقدیر شده است که در این میان نام دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد نیز می درخشد.