۱۴۰۳/۱/۱۰
1400/04/12
موسسات آموزشی فاقد مجوز به مراجع قانونی معرفی می شوند

وبدا؛ سرپرست آموزش مداوم معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: بر اساس مصوبه قانونی مجلس شورای اسلامی مصوب سال 1372 برگزاری هرگونه دوره آموزشی در علوم پزشکی نیاز به اخذ مجوز از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دارد.
به گزارش وبدا؛ دکتر حشمت الله داوودپور افزود: با توجه به اینکه در بعضی از استان ها موسسات فاقد شرایط بدون اخذ مجوز اقدام به برگزاری دوره آموزشی متعدد مرتبط با علوم سلامت می نمایند و در این رابطه نیز گواهی آموزشی صادر و برای این افراد انتظار بکارگیری در واحدهای زیر مجموعه دانشگاه علم پزشکی ایجاد می نمایند.
به گفته وی، در این راستا با ابلاغ نامه ای از سوی معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، از معاونین آموزشی دانشگاه های علوم پزشکی کشور خواسته شده است، تا ترتیبی اتخاذ نمایند که این گونه موسسات متخلف شناسایی و طبق ضوابط به مراجع قانونی جهت رسیدگی و اعمال قانون معرفی شوند.