۱۴۰۳/۲/۷
1400/04/19

وبدا؛ مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: اسامی داوطلبین عضویت در هشتمین دوره انتخابات هیئت مدیره نظام پزشکی استان چهارمحال و بختیاری اعلام شد.
به گزارش وبدا؛ سید علی درخشان افزود: هشتمین دوره انتخابات عضویت در هیئت مدیره نظام پزشکی شهرستان ها در روز جمعه مورخ 25 / 04 / 1400 به طور همزمان در سراسر کشور برگزار می شود.
به گفته وی، هشتمین دوره انتخابات هیئت مدیره نظام پزشکی در حوزه انتخابیه شهرکرد ( شامل شهرستان های شهرکرد، بن، سامان، اردل و کیار )، حوزه انتخابیه شهرستان فارسان ( شامل شهرستان های فارسان و کوهرنگ ) وحوزه انتخابیه شهرستان بروجن برگزار می گردد.
وی در خصوص محل برگزاری انتخابات اظهار داشت: محل انتخابات حوزه انتخابیه شهرکرد در محل کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امام علی (ع) شهرکرد واقع در خیابان شریعتی و انتخابات شهرستان بروجن در محل شبکه بهداشت و درمان شهرستان بروجن واقع در بلوار جانبازان ، ابتدای جاده سیا سرد و انتخابات شهرستان فارسان در محل بیمارستان سیدالشهداء ( ع ) فارسان واقع خیابان آیت اله خامنه ای برگزار می گردد.
درخشان افزود: در شهرستان شهرکرد آقایان کوروش احمدپور دهکردی، رضا بهاء لو هوره،‌ آرش دادوند، مرتضی دهقان، شهریار رجب زاده، رسول رحیمی، آرش روغنی، محمد علی زمانی،‌ پورج شیروانی سامانی، رسول شیریان شلمزاری، محمد علی صادقی، مهران طاهری، بابک علوی فرزانه، مصطفی فلاحی، شهاب مالکی، علی محمدی، حسین مردانی نافچی، طهماسب مطهری، سید عزت ا... معمارزاده، رضا منصوری بروجنی، علی اکبر نادری، مرتضی هاشم زاده چالشتری، فرخ یداللهی و کیومرث یزدانی و خانم ها ناهید جیواد، کفایت خواجه علی، نفیسه دهقانی سامانی، ندا سلیمانی، شهلا طاهری، شهناز فردوسیان، اکرم السادات فریدنی سامانی، فهیمه کاوه باغ بهادرانی داوطلبین شرکت در هشتمین دوره انتخابات هیئت مدیره نظام پزشکی هستند.
به گفته وی، در شهرستان بروجن نیز آقایان جلال ابراهیمی بروجنی، امین احمدی، فرهاد اسدی بروجنی، احمد اعتمادی، محمدرضا حمزهء، رضا عسکری سیریزی، میثم قربانی گندمانی، سید محمد میر محمد صادقی، هومان همتی بروجنی و یوسف یاری بروجنی و خانم ها فریبا ثابتی، لیلی فتاحی فرادنبه، طاهره گلشاهی داوطلبین شرکت در هشتمین دوره انتخابات هیئت مدیره نظام پزشکی هستند.
درخشان اسامی داوطلبین شرکت در هشتمین دوره انتخابات هیئت مدیره نظام پزشکی در حوزه انتخابیه شهرستان فارسان را شامل: آقایان ایمان اسمعیلی وردنجانی، محمد حسین خسروی فارسانی، حسن سلیمانی، منوچهر سلیمانی فارسانی، فرید شیروانی بروجنی، مهدی غفاری فارسانی، مجید فاضلی فارسانی، محمود فروزنده، ایرج محمدی، یاسر معین و خانم ها اعظم جعفری فارسانی، فاطمه محمدی فارسانی اعلام کرد.