۱۴۰۳/۲/۳۰
1400/04/30
اردوی جهادی دندانپزشکی دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد در مناطق محروم میانکوه

وبدا؛ اردوی جهادی دندانپزشکی دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد در مناطق محروم بخش میانکوه شهرستان اردل برگزار گردید.

به گزارش وبدا؛ ابوالحسن بهمنی مسئول ستاد اردوهای جهادی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با اعلام این خبر گفت: این اردوی جهادی دندانپزشکی به همت معاونت فرهنگی و امور دانشجویی، کانون خیریه دانشجویی لبخندماه دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد و شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردل در بیست و نهمین روز از تیرماه 1400 برگزار گردید.

بهمنی اضافه کرد: این اردو به مدت یک روز، با استقرار دندانپزشکان،پزشکان و مشاوران بهداشتی درمانی در مدرسه شبانه روزی امام حسین (ع) منطقه میانکوه در دو نوبت صبح و عصر برگزار شد.

وی افزود: در این اردوی جهادی به بیش از 90 نفر خدمات
دندانپزشکی شامل معاینه، جراحی، کشیدن دندان و وارنیش فلورایدتراپی ارایه گردید.
وی ادامه داد: همچنین بیش از 150 مورد تست فشارخون و قندخون همراه با مشاوره های بهداشتی و درمانی به اهالی مناطق محروم روستاهای رفن، قاییدان و شیاسی انجام شد.

وی افزود: توزیع ماسک و مواد ضدعفونی و برگزاری برنامه های فرهنگی همچون مسابقات از دیگر برنامه های اجرا شده در این اردوی جهادی بود.

شایان ذکر است: این سه روستای شهرستان اردل تحت پوشش مرکز خدمات جامع سلامت چلدان دارای یک پزشک مستقر بصورت شبانه روزی می باشد.
با وجود 4 خانه بهداشت در این مناطق محروم، اهالی روستاها همچنان از وجود دندانپزشک بی بهره هستند.