۱۴۰۳/۲/۱۵
1400/06/25
نشست مجازی مدیران روابط عمومی دانشگاه ها/دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور تشکیل شد
وبدا؛ مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از تشکیل اولین نشست مجازی مدیران روابط عمومی دانشگاه ها/دانشکده های علوم پزشکی سراسر با حضور سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، مهندس محمد هاشمی در بیست و چهارمین روز از شهریورماه 1400 خبر داد.
به گزارش وبدا؛ سید علی درخشان افزود: در این نشست ضمن بیان اهداف، برنامه و اولویت های کاری سرپرست جدید مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، ضرورت های تدوین برنامه عملیاتی روابط عمومی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور مطرح شد.
به گفته وی، مهندس هاشمی در این نشست با بیان اینکه داشتن کودک درون فعال، میل به دیده شدن و ریسک پذیر از لازمه های فعالیت در حوزه روابط عمومی است افزود: پتانسیل های خوبی در استان ها وجود دارد که باید همگی به کار گرفته شود.
درخشان، تشکیل کارگروه های مختلف، بکارگیری پتانسیل های شخصی، اقلیمی و منطقه ای، تولید محتوا، ارزیابی و داشتن اندیشه و تفکر عملیاتی را از دیگر شاخص های موثر در زمینه فعالیت در حوزه روابط عمومی و اطلاع رسانی برشمرد.