۱۴۰۳/۱/۱۰
1400/07/05
پیام تسلیت معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به مناسبت اربعین حسینی
وبدا؛ معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در پیامی فرا رسیدن اربعین حسینی را به جامعه دانشگاهی و سفیدپوشان مدافع سلامت تسلیت گفت.
به گزارش وبدا؛ درمتن پیام دکتر علی ضامن صالحی فرد آمده است؛اربعین، روز زنده نگه داشتن یاد و نهضت شهیدان کربلا و رمز ماندگاری نهضت پربار حسینی و اعلام پایبندی به مکتب سرخ عاشوراست.
وی افزود: نهضت خونبار عاشورا درسی بس بزرگ برای همه انسان ها، عدالت مداران و آزادی خواهان دارد و بر ما واجب است تا چراغ این مکتب عشق را برای آیندگان روشن نگه داریم.
دکتر صالحی فرد در پایان افزود: اینجانب ایام اربعین سید و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) را بر تمامی شیعیان بویژه اعضای هیئت علمی، اساتید ، کارمندان،دانشجویان و سفیدپوشان مدافعان سلامت تسلیت عرض نموده و امیدوارم همواره رهرو آن امام بزرگوار در حق جویی و دفاع از حق در تمامی عرصه های زندگی باشیم.