۱۴۰۳/۲/۶
1400/07/05
ارائه کارت واکسیناسیون برای دریافت برخی خدمات عمومی الزامی می شود

وبدا؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: ارائه کارت واکسیناسیون برای دریافت برخی خدمات عمومی الزامی می شود.
به گزارش وبدا؛ دکتر مجید شیرانی در گفتگوی تلفنی و زنده تلویزیونی بخش خبری 20 مرکز چهارمحال و بختیاریدر سومین روز از مهرماه 1400،  به تشریح روند صدور کارت و واکسیناسیون کووید 19 در استان پرداخت.
وی تصریح کرد: در جهت صیانت از حقوق عمومی و اینکه حق اکثریت که به سلامت جامعه و خودشان اهمیت می دهند و برخورد با سهل انگاری کسانی که هنوز واکسن نزده و باعث به خطر انداختن سلامت جامعه می شوند پیشنهاد کلی وزارت بهداشت در ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر انجام قرنطینگی هوشمند مطرح شد.
به گفته وی، انجام قرنطینگی هوشمند ابزارهای زیادی دارد که کارت واکسیناسیون یکی از این ابزارهاست که افراد برای دریافت برخی خدمات عمومی مثل مسافرت، استفاده از حمل و نقل عمومی، رفتن به ورزشگاه، ... باید ارائه نمایند.
دکتر شیرانی افزود: افرادی که کارت واکسیناسیونشان تکمیل نشده از برخی خدمات عمومی محروم می شوند.
وی گفت: مصداق های خدمات عمومی در جلسات آتی ستاد ملی مقابله با کرونا تدوین خواهد شد.