.
پست الکترونیک
نقشه سایت
ورود اعضاء
.
Please enter a value with valid length
دوباره تلاش کنید
EN
!!!b۱!!!
!!!b۱!!!
ریاست
ریاست
حوزه ریاست
درباره دانشگاه
نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
مدیریت روابط عمومی (وب دا)
دبیرخانه هیات امناء دانشگاه
مدیریت امور بین الملل
مدیریت هسته گزینش
مدیریت حراست
مدیریت آمار و فن آوری اطلاعات
مدیریت امور حقوقی
دفتر امور زنان و خانواده
اداره بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات
ستاد شاهد و امور ایثارگران
ستاد اقامه نماز دانشگاه
دبیرخانه هیات اجرائی جذب هیات علمی
دبیرخانه تخصصی سلامت و امنیت غذایی
سازمان اورژانس پیش بیمارستانی استان
واحد هماهنگی امور اقتصادی و جلب مشارکت های مردمی دانشگاه
ستاد مدیریت بحران و پدافند غیر عامل
مجمع خیرین سلامت استان
معاونت ها
معاونت ها
معاونت آموزشی
مدیریت امورهیأت علمی
مرکز فن آوری های نوین آموزش علوم پزشکی
مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی
مدیریت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه
واحد استعداد درخشان و المپیاد
مرکز تعالی آموزش مجازی و هوش مصنوعی
معاونت بهداشتی
دفتر سلامت، ایمنی و محیط زیست(HSE)
اطلاع رسانی جوانی جمعیت
معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی
معاونت درمان
معاونت فرهنگی و دانشجویی
پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و دانشجویی(مفدا)
اداره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
اداره مشاوره دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
معاونت غذا و دارو
معاونت تحقیقات و فناوری
کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی
اداره علم سنجی
مجلات علمی دانشگاه
کتابخانه دیجیتال
کتابخانه مرکزی
روابط بین الملل
سامانه Eprints
اداره انتشارات(کتب و نشریات)
مرکز رشد فناوری سلامت
مرکز تحقیقات مدلسازی در سلامت
مرکز مطالعه کهورت آینده نگرسلامت شهرکرد
مرکز تحقیقاتی عوامل اجتماعی موثر بر سلامت
مرکز تحقیقات پرستاری مامایی جامعه نگر
پژوهشکده علوم پایه سلامت
مرکز تحقیقاتی بیوشیمی بالینی
مرکز تحقیقاتی سلولی و مولکولی
مرکز تحقیقات سرطان
مرکز تحقیقاتی گیاهان دارویی
آزمایشگاه جامع تحقیقات
واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان هاجر
واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان کاشانی
مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی
دفتر ارتباط با صنعت
کمیته مطالعات و تحقیقات سلامت زنان
مالکیت فکری
دانشکده ها
دانشکده ها
بهداشت
پزشکی
پرستاری و مامایی
علوم پزشکی بروجن
پیراپزشکی
دندانپزشکی
فناوری های نوین
مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده
مراکز تحقیقاتی
کمیته تحقیقات دانشجویی
مرکز مطالعه کوهورت آینده نگر سلامت عمومی شهرکرد
مرکز تحقیقات پرستاری مامایی جامعه نگر
مرکز تحقیقاتی عوامل اجتماعی موثر بر سلامت
مرکز تحقیقات مدل سازی در سلامت
مرکز تحقیقات سرطان
مرکز رشد فناوری سلامت
استارتآپ ویکند
پژوهشکده علوم پایه سلامت
پژوهشکده علوم پایه سلامت
مرکز تحقیقاتی بیوشیمی بالینی
مرکز تحقیقاتی سلولی و مولکولی
مرکز تحقیقاتی گیاهان دارویی
آزمایشگاه جامع تحقیقات
مراکز درمانی
بیمارستانها
بیمارستان آیت اله کاشانی شهرکرد
واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان کاشانی
بیمارستان هاجر(س) شهرکرد
واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان هاجر
بیمارستان ولی عصر(عج) بروجن
بیمارستان سیدالشهداء(ع) فارسان
بیمارستان سینا جونقان
بیمارستان شهداء لردگان
بیمارستان امام رضا(ع) اردل
بیمارستان امام جواد (ع)ناغان
بیمارستان شهید ارجمند مالخلیفه
بیمارستان امام سجاد (ع) کوهرنگ
کلینیک ها
کلینیک فوق تخصصی امام علی(ع)
کلینیک باروری و درمان ناباروری حضرت زهرا (س)
کلینیک تخصصی دکتر سلطانی فارسان
کلینیک دندانپزشکی تخصصی صدف
سلامتکده طب ایرانی اکسیر
شبکه ها
شبکه های بهداشت و درمان
شهرستان اردل
شهرستان بروجن
شهرستان بن
شهرستان سامان
شهرستان شهرکرد
شهرستان فارسان
شهرستان کوهرنگ
شهرستان کیار
شهرستان لردگان
شهرستان خانمیرزا
شهرستان فلارد
کتابخانه ها
کتابخانه مرکزی
کتابخانه دیجیتال
نرم افزار جامع کتابخانه
مراکز رشد
مرکز رشد فناوری سلامت
نمایشگاه مجازی محصولات فناورانه
ارتباط با صنعت
کمیته تحقیقات
کوهورت
درباره دانشگاه
تاریخچه
درباره دانشگاه
معرفی خدمات
برنامه راهبردی دانشگاه
بیاینه رسالت و اهداف دانشگاه
ساختار سازمانی
مدیران پاسخگو
مکاتبه مستقیم با ما
معرفی خدمات
۱۴۰۳/۱۲/۱۵
!!!b۱!!!
!!!b۱!!!
صفحه اصلی
مدیر روابط عمومی
درباره روابط عمومی
معرفی همکاران
شرح وظایف
فصلنامه پژواک
فایل های آموزشی
گزارش عملکرد دانشگاه
پیام های تبریک و تسلیت
سامانه های تلفنی تحول سلامت
مدیران روابط عمومی دانشگاه های علوم پزشکی
کتابچه آثار جشنواره زندگی و مقابله با کرونا
فیلم و گزارشات خبری صداوسیما
آلبوم تصاویر
پیوندهای ویژه
عملکرد دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در دولت سیزدهم
دفترچه آزمونها
فصلنامه پژواک دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
آوای سلامت
تیم رسانه ای بچه های مسجد
خبرگزاری بین المللی قرآن-ایکنا
درباره دانشگاه
پایگاه خبری اطلاع رسانی وزارت بهداشت
وب دا
›
اهمیت مصرف صبحانه در دانش آموزان
۱۴۰۰/۰۷/۰۸
اهمیت مصرف صبحانه در دانش آموزان
وبدا؛ دانش آموزان باید مصرف صبحانه را جدی بگیرند چرا که کبد آنان کوچک است و نمیتواند مقدار قندی که برای سوخت و ساز مغز استفاده می شود را در خودش ذخیره کند.
به گزارش وبدا؛ عنایت الله کلیج مدیرگروه تغذیه و بهبود جامعه مرکزبهداشت چهارمحال و بختیاری گفت: صبحانه به عنوان یکی از مهمترین وعدههای غذایی افراد محسوب میشود و باید به آن اهمیت خاصی دهند، زیرا صبحانه موجب تمرکز ذهنی بیشتر و ایجاد ذهنی خلاق در فرد میشود.
وی افزود: برای بهبود عملکرد مغز و جلوگیری از افت قند خون به خصوص در ابتدای روز مصرف صبحانه ضروری است و باید به یک عادت غذایی خوب در سبد مصرف روزانه مردم تبدیل شود.
کلیج اضافه کرد: دانش آموزان باید مصرف صبحانه را جدی بگیرند چراکه کبد آنان کوچک است و نمیتواند مقدار قندی که برای مصرف مغزشان و سوخت و ساز مغزی استفاده شود را به مدت طولاتنی در خودش ذخیره کند.
وی اظهار داشت: مصرف صبحانه در دانش آموزان تنها به مدت چهار ساعت میتواند پاسخگوی نیازهای مغزی آنان باشد و پس از این زمان باید یک میان وعده را حتما میل کنند.
کلیج تصریح کرد: مصرف انواع مواد غذایی در وعده صبحانه، بستگی به محل سکونت، شرایط اقلیمی و میزان دسترسی به مواد غذایی دارد.
وی گفت: موادی مانند نان سبوس دار به دلیل تامین کربوهیدراتهای پیچیده و تولید انرژی ارزان و سالم نسبت به سایر منابع تولید انرژی برای بدن، انتخابی مناسب در وعده صبحانه است و در کنار آن هم استفاده از مواد لبنی مانند یک لیوان شیر کم چرب که یکی از مهمترین نوشیدنیهای مغذی و منبع مهم کلسیم است نیز توصیه میشود.
کلیج بیان کرد: با مصرف پنیر کم چرب همراه با چند عدد مغز گردو و بادام که در استان چهارمحال و بختیاری به وفور یافت میشود به خصوص در فصل پاییز و زمستان میتوانیدکلسیم، پروتئین، برخی ویتامینها و مواد معدنی و مقداری فیبر غذایی مورد نیاز بدن را تامین نمایید.
وی افزود: استفاده از عسل همراه با کره محلی، البته متعادل و برای افرادی که فعالیت بدنی زیادی دارند انتخاب مناسبی است و مصرف عسل طبیعی نسبت به مربا ارجحیت دارد چراکه مصرف قندهای ساده موجب افت سریع قند خون و ایجاد گرسنگی میشود.
کلیج اضافه کرد: تخم مرغ یکی از مواد غذایی کامل برای دانش آموزان محسوب میشود و میتواند یک روز در میان به صورت آب پز استفاده شود.
وی ادامه داد: کره و خامه به دلیل ایجاد انرژی زیاد در فرد و وجود چربی اشباع موجب افزایش کلسترل خون میشود که البته در مصرف آن باید احتیاط نمود.
انتهای پیام/ع
تعداد بازدید:
۲۳۹۴
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:۳ تعداد کل امتیازها:۶۳
مشاهده نظرات
(
تعداد نظرات
۱
)
نظرات کاربران
۱۴۰۲/۰۱/۱۰ ۲۲:۰۵:۳۱
بسیار عالی بود متشکرم
نویسنده :
سارا احدی
ارسال نظرات
نام
طول مجاز برای نام بین ۶ تا ۱۰۰ کاراکتر است.
نام باید شامل کاراکتر های فارسی باشد
آدرس پست الکترونیکی شما
آدرس ایمیل اشتباه وارد شده است
حداکثر کاراکتر مجاز ۲۰۰ است
شماره تلفن
شماره تلفن معتبر نیست
شماره تلفن نمی تواند از ۸ رقم کمتر و از ۱۱ رقم بیشتر باشد
توضیحات
کد امنیت
*
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © ۲۰۱۴ S.K.U.M.S - All rights reserved
A+
A-
×
ورود اعضاء
Powered by
Dorsa
Portal