.
پست الکترونیک
نقشه سایت
ورود اعضاء
.
Please enter a value with valid length
دوباره تلاش کنید
EN
!!!b۱!!!
!!!b۱!!!
ریاست
ریاست
حوزه ریاست
درباره دانشگاه
نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
مدیریت روابط عمومی (وب دا)
دبیرخانه هیات امناء دانشگاه
مدیریت امور بین الملل
مدیریت هسته گزینش
مدیریت حراست
مدیریت آمار و فن آوری اطلاعات
مدیریت امور حقوقی
دفتر امور زنان و خانواده
اداره بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات
ستاد شاهد و امور ایثارگران
ستاد اقامه نماز دانشگاه
دبیرخانه هیات اجرائی جذب هیات علمی
دبیرخانه تخصصی سلامت و امنیت غذایی
سازمان اورژانس پیش بیمارستانی استان
واحد هماهنگی امور اقتصادی و جلب مشارکت های مردمی دانشگاه
ستاد مدیریت بحران و پدافند غیر عامل
مجمع خیرین سلامت استان
معاونت ها
معاونت ها
معاونت آموزشی
مدیریت امورهیأت علمی
مرکز فن آوری های نوین آموزش علوم پزشکی
مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی
مدیریت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه
واحد استعداد درخشان و المپیاد
مرکز تعالی آموزش مجازی و هوش مصنوعی
معاونت بهداشتی
دفتر سلامت، ایمنی و محیط زیست(HSE)
اطلاع رسانی جوانی جمعیت
معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی
معاونت درمان
معاونت فرهنگی و دانشجویی
پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و دانشجویی(مفدا)
اداره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
اداره مشاوره دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
معاونت غذا و دارو
معاونت تحقیقات و فناوری
کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی
اداره علم سنجی
مجلات علمی دانشگاه
کتابخانه دیجیتال
کتابخانه مرکزی
روابط بین الملل
سامانه Eprints
اداره انتشارات(کتب و نشریات)
مرکز رشد فناوری سلامت
مرکز تحقیقات مدلسازی در سلامت
مرکز مطالعه کهورت آینده نگرسلامت شهرکرد
مرکز تحقیقاتی عوامل اجتماعی موثر بر سلامت
مرکز تحقیقات پرستاری مامایی جامعه نگر
پژوهشکده علوم پایه سلامت
مرکز تحقیقاتی بیوشیمی بالینی
مرکز تحقیقاتی سلولی و مولکولی
مرکز تحقیقات سرطان
مرکز تحقیقاتی گیاهان دارویی
آزمایشگاه جامع تحقیقات
واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان هاجر
واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان کاشانی
مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی
دفتر ارتباط با صنعت
کمیته مطالعات و تحقیقات سلامت زنان
مالکیت فکری
دانشکده ها
دانشکده ها
بهداشت
پزشکی
پرستاری و مامایی
علوم پزشکی بروجن
پیراپزشکی
دندانپزشکی
فناوری های نوین
مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده
مراکز تحقیقاتی
کمیته تحقیقات دانشجویی
مرکز مطالعه کوهورت آینده نگر سلامت عمومی شهرکرد
مرکز تحقیقات پرستاری مامایی جامعه نگر
مرکز تحقیقاتی عوامل اجتماعی موثر بر سلامت
مرکز تحقیقات مدل سازی در سلامت
مرکز تحقیقات سرطان
مرکز رشد فناوری سلامت
استارتآپ ویکند
پژوهشکده علوم پایه سلامت
پژوهشکده علوم پایه سلامت
مرکز تحقیقاتی بیوشیمی بالینی
مرکز تحقیقاتی سلولی و مولکولی
مرکز تحقیقاتی گیاهان دارویی
آزمایشگاه جامع تحقیقات
مراکز درمانی
بیمارستانها
بیمارستان آیت اله کاشانی شهرکرد
واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان کاشانی
بیمارستان هاجر(س) شهرکرد
واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان هاجر
بیمارستان ولی عصر(عج) بروجن
بیمارستان سیدالشهداء(ع) فارسان
بیمارستان سینا جونقان
بیمارستان شهداء لردگان
بیمارستان امام رضا(ع) اردل
بیمارستان امام جواد (ع)ناغان
بیمارستان شهید ارجمند مالخلیفه
بیمارستان امام سجاد (ع) کوهرنگ
کلینیک ها
کلینیک فوق تخصصی امام علی(ع)
کلینیک باروری و درمان ناباروری حضرت زهرا (س)
کلینیک تخصصی دکتر سلطانی فارسان
کلینیک دندانپزشکی تخصصی صدف
سلامتکده طب ایرانی اکسیر
شبکه ها
شبکه های بهداشت و درمان
شهرستان اردل
شهرستان بروجن
شهرستان بن
شهرستان سامان
شهرستان شهرکرد
شهرستان فارسان
شهرستان کوهرنگ
شهرستان کیار
شهرستان لردگان
شهرستان خانمیرزا
شهرستان فلارد
کتابخانه ها
کتابخانه مرکزی
کتابخانه دیجیتال
نرم افزار جامع کتابخانه
مراکز رشد
مرکز رشد فناوری سلامت
نمایشگاه مجازی محصولات فناورانه
ارتباط با صنعت
کمیته تحقیقات
کوهورت
درباره دانشگاه
تاریخچه
درباره دانشگاه
معرفی خدمات
برنامه راهبردی دانشگاه
بیاینه رسالت و اهداف دانشگاه
ساختار سازمانی
مدیران پاسخگو
مکاتبه مستقیم با ما
معرفی خدمات
۱۴۰۳/۱۲/۱۵
!!!b۱!!!
!!!b۱!!!
صفحه اصلی
مدیر روابط عمومی
درباره روابط عمومی
معرفی همکاران
شرح وظایف
فصلنامه پژواک
فایل های آموزشی
گزارش عملکرد دانشگاه
پیام های تبریک و تسلیت
سامانه های تلفنی تحول سلامت
مدیران روابط عمومی دانشگاه های علوم پزشکی
کتابچه آثار جشنواره زندگی و مقابله با کرونا
فیلم و گزارشات خبری صداوسیما
آلبوم تصاویر
پیوندهای ویژه
عملکرد دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در دولت سیزدهم
دفترچه آزمونها
فصلنامه پژواک دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
آوای سلامت
تیم رسانه ای بچه های مسجد
خبرگزاری بین المللی قرآن-ایکنا
درباره دانشگاه
پایگاه خبری اطلاع رسانی وزارت بهداشت
وب دا
›
مصرف محصولات غذایی دارای نشان ایمنی و سلامت گامی برای حفظ و ارتقای سلامت خود و جامعه
۱۴۰۰/۰۷/۲۵
مصرف محصولات غذایی دارای نشان ایمنی و سلامت گامی برای حفظ و ارتقای سلامت خود و جامعه
وبدا؛ معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری با تاکید بر لزوم توجه مصرف کنندگان به نشان ایمنی و سلامت بر روی محصولات غذایی گفت: مصرف محصولات غذایی دارای نشان ایمنی و سلامت گامی برای حفظ و ارتقای سلامت خود و جامعه است.
به گزارش وبدا؛ دکتر رضا محمدی با بیان اینکه، فرآوردهایی ایمن و سالم هستند که از مواد اولیه سالم و در شرایط خوب ، بهداشتی و فنی تولید شده باشند افزود: این محصولات علاوه بر حداقل ویژگی های خاص هر فرآورده، دارای خصوصیاتی است که در ارتقاء ایمنی و سلامت مصرف کننده موثر باشد.
وی، هدف از نشان ایمنی و سلامت درج شده در محصولات غذایی را ایجاد فضای رقابتی برای ارزیابی فرآورده های غذایی تولید داخلی برای اعطای نشان ایمنی و سلامت به منظور افزایش کیفیت محصولات غذایی و کاهش مصرف مواد مضر به منظور تشویق تولید کنندگان برای تولید محصولات سالم تر غذایی و آشامیدنی عنوان کرد.
دکتر محمدی از مزایای اعطای نشان ایمنی و سلامت نیز به تسهیل در تشخیص برترین ها از نظر ایمنی و سلامت توسط مصرف کننده ، ایجاد فضای رقابتی برای تولید کنندگان و ارتقای سلامت و ایمنی مواد غذایی اشاره داشت.
وی یادآور شد، نشان ایمنی سلامت یک سیب سبز رنگ (نماد سلامت) می باشد که عبارت ایمنی و سلامت در کنار آن نوشته شده است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در ادامه، از نشانگرهای رنگی تغذیه ای درج شده بر محصولات غذایی به عنوان بهترین راهنما برای انتخاب مناسبت ترین مواد غذایی یاد کرد و افزود: نشانگرهای رنگی تغذیه ای بعنوان یک متخصص تغذیه پیشنهادهایی را می دهد تا ما را در اتخاب آسان و سالمتر کمک کند.
وی از انرژی ، قند ، چربی، نمک و اسید های چرب ترانس بعنوان پنج شاخص موثر در سلامتی یاد کرد، که با نشانگرهای رنگی تغذیه ای در هنگام خرید یک محصول می توان در یک نگاه این شاخص ها را مورد ارزیابی قرار داد.
وی در ادامه ضمن توصیه به در اولویت قرار دادن محصولات غذایی دارای نشان ایمنی و سلامت از مصرف کنندگان خواست با پیوستن به کمپین سلامتی، اصلاح الگوی مصرف ضمن کاهش مصرف قند، نمک و چربی ها ، افزایش فعالیت و تحرک بدنی و مصرف سبزیجات و میوه ها حین تهیه مواد غذایی به نشانگرهای تغذیه ای درج شده بر محصولات، دقت و موادغذایی سالم تر را انتخاب نمایند.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در پایان با اشاره به فرا رسیدن هفته جهانی غذا (۲۴ لغایت ۳۰ مهرماه ) از انتخاب شعار محوری " آگاهی، مدیریت، اصلاح الگوی مصرف غذایی برای مبارزه با کرونا" برای این هفته خبر داد.
تعداد بازدید:
۳۶۴
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:۳ تعداد کل امتیازها:۱
مشاهده نظرات
(
تعداد نظرات
۰
)
نظرات کاربران
ارسال نظرات
نام
طول مجاز برای نام بین ۶ تا ۱۰۰ کاراکتر است.
نام باید شامل کاراکتر های فارسی باشد
آدرس پست الکترونیکی شما
آدرس ایمیل اشتباه وارد شده است
حداکثر کاراکتر مجاز ۲۰۰ است
شماره تلفن
شماره تلفن معتبر نیست
شماره تلفن نمی تواند از ۸ رقم کمتر و از ۱۱ رقم بیشتر باشد
توضیحات
کد امنیت
*
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © ۲۰۱۴ S.K.U.M.S - All rights reserved
A+
A-
×
ورود اعضاء
Powered by
Dorsa
Portal