مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۱۰/۱۶
1400/08/06
کرونا در چهارمحال و بختیاری جان 3 بیمار را گرفت و 657 نفر را راهی مراکز درمانی کرد

وبدا؛ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری گفت: با ثبت 3 فوت جدید ناشی از کرونا در شبانه روز گذشته مجوع فوتی ها از ابتدای شیوع بیاری تاکنون به 1652 نفر رسید.
به گزارش وبدا؛ دکتر فریدون رحمانی در تشریح آخرین وضعیت شیوع بیماری کرونا در پنجمین روز از آبان ماه سال 1400 در چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: طی 24 ساعت گذشته 657 بیمار با علایم بالینی مشکوک به بیماری کرونا به مراکز بهداشتی و درمانی سرپایی و بیمارستانی استان مراجعه داشته اند که از این تعداد 93 بیمار با علایم مشکوک به این بیماری در مراکز درمانی بستری شده‌اند.
به گفته وی، طی 24 ساعت گذشته نتیجه تست 167 نفر از مراجعه کنندگان در بخش سرپایی و 27 نفر از بستری شدگان مشکوک به کووید_19 در مراکز بیمارستانی استان، مثبت قطعی اعلام شد.
وی تصریح کرد: هم اکنون 227 بیمار مثبت قطعی و مشکوک به بیماری کرونا در مراکز درمانی استان تحت مراقبت و درمان هستند که از این تعداد 182 نفر مثبت قطعی و مابقی در انتظار پاسخ نتایج آزمایشات برای رد یا تایید بیماریشان هستند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: هم اکنون 34 بیمار با شرایط بحرانی و حال عمومی نسبتاً بد در بخش‌های مراقبت ویژه مراکز درمانی استان تحت مراقبت و درمان هستند.
وی با اشاره به انجام 235 هزار و 439 نمونه از بیماران مشکوک به کرونا، از ابتلای قطعی 82 هزار و 930 به این بیماری خبر داد.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: هم اکنون شهرستان‌های اردل، بن، سامان، کوهرنگ و خانمیرزا به لحاظ شیوع بیماری کرونا در وضعیت زرد و وضعیت شهرستان های بروجن، شهرکرد، فارسان، کیار و لردگان نارنجی است.
دکتر رحمانی در ادامه با اشاره به تزریق هر دو نوبت واکسن کرونا توسط 35 درصد از جمعیت استان و ایجاد ایمنی نسبی بویژه برای دانش آموزانی که قرار است با بازگشایی مدارس در کلاس های درس حاضر شوند افزود: تاکید ما بر تزریق هر دو دز واکسن و حداقل گذشت دو هفته از نوبت دوم تزریق برای فراهم شدن شرایط حضور در کلاس های درس است.
وی متذکر شد: تزریق یک دز واکسن ایمنی کامل ایجاد نخواهد کرد و ممکن است با قرار گرفتن دانش آموزان در کنار هم ، دانش آموزی به بیماری مبتلا و با انتقال بیماری به خانواده، موجب انتشار بیماری شود.
وی اضافه کرد: ممکن است، دانش آموز به شکل خفیف مبتلا یا حتی به علت تزریق واکسن به بیماری مبتلا نشود ولی ناقل آن به پدر، مادر، پدربزرگ و مادر بزرگ و آنهایی که واکسن را تزریق نکرده و مستعد ابتلا به بیماری به شکل جدی و شدید هستند شود و حتی منجر به مرگ و میر افراد مستعد نوع شدید بیماری گردد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان در خصوص تصمیم گیری در تزریق واکسن دانش آموزان مقطع ابتدایی نیز گفت: آنچه از طریق رسانه ها در خصوص مصوبات جلسه کمیته علمی کشوری در روز گذشته منتشر شد، این است که برای بازگشایی مدارس ابتدایی هنوز تصمیمی گرفته نشده است.
تعداد بازدید:
327
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:4 تعداد کل امتیازها:2
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal