۱۴۰۳/۲/۲۸
1400/08/19
ویژه برنامه های نکوداشت هفته قرآنی دانشگاه ها تشریح شد

وبدا؛ مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با اشاره به نامگذاری 18 لغایت 24 آبان ماه بعنوان هفته قرآنی دانشگاه ها به تشریح اهم ویژه برنامه های نکوداشت این هفته پرداخت.
به گزارش وبدا؛ سید علی درخشان افزود: در راستای برگزاری ویژه برنامه های این هفته ضمن تشکیل شورا ی فرهنگی دانشگاه با محوریت بررسی و تصویب برنامه های قرآنی دانشگاه و جلسات اندیشه ورز دبیران کانون های قرآن و عترت و فعالین قرآنی دانشگاه جهت بارش افکار ،تصمیم سازی و برنامه ریزی، محتواهای قرآنی تهیه و بر روی سایت مفدا بارگزاری و در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی به نمایش گذاشته می شود.
وی در ادامه به تشریح عناوین هفته قرآنی دانشگاه ها پرداخت و افزود: سه شنبه 18 آبان ماه اولین روز از هفته قرآنی دانشگاه با عنوان: دانشگاه انقلابی، بصیرت قرآنی، چهارشنبه 19 آبان ماه با عنوان: دانشگاه طلیعه دار زندگی قرآنی ، پنجشنبه 20 آبان ماه با عنوان: دانشگاه، قرآن کریم و بصیرت انقلابی، جمعه 21 آبان ماه با عنوان: دانشگاه، قرآن کریم و حضور موثر دانشگاهیان در عرصه فعالیت های عبادی، سیاسی و اجتماعی، شنبه 22 آبان ماه با عنوان: دانشگاه قرآن کریم و رسالت تولید علم، یکشنبه 23 آبان ماه با عنوان : دانشگاه و نهضت تفسیر و دوشنبه 24 آبان ماه با عنوان : دانشگاه و فعالیت های قرآنی استادان و اعضای هیات علمی می باشد.
وی در ادامه، برگزاری ایستگاه های صلواتی در مکان های مناسب دانشگاه با رعایت پروتکل های بهداشتی
، حمایت از نشریات و ویژه نامه های قرآنی دانشگاه، برپایی نمایشگاه دستاوردهای قرآنی دانشگاه و کمک به تجهیز دارالقرآن و کانون های قرآن وعترت دانشگاه توسط مجموعه مدیریتی دانشگاه را از دیگر برنامه های پیش بینی شده برای این هفته برشمرد.
درخشان افزود: عیادت از بیماران توسط فعالان قرآنی دانشگاه در مراکز درمانی، تقدیر از مدافعان سلامت کادر بهداشتی و درمانی توسط فعالان قرآنی دانشگاه و سرکشی از مراکز واکسیناسیون به همراه تقدیر از تلاش گران واکسیناسیون توسط فعالان قرآنی نیز می تواند در کنار سایر برنامه های پیش بینی شده اجرا شود.