۱۴۰۳/۲/۶
1400/08/25
آغاز ساخت بیمارستان ارتش جمهوری اسلامی ایران در شهرکرد

وبدا؛ ساخت دوازدهمین بیمارستان ارتش جمهوری اسلامی ایران در محوطه یبرونی بیمارستان آیت الله کاشانی شهرکرد آغاز شد.
به گزارش وبدا؛ سرهنگ خلبان، ولی رحمانی فرمانده دانشکده هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران در بازدید از روند ساخت بیمارستان شهدای ارتش شهرکرد گفت: دوازدهمین بیمارستان ارتش جمهوری اسلامی ایران با 20 میلیارد تومان اعتبار در محوطه بیرونی بیمارستان آیت الله کاشانی شهرکرد آغاز شده است.
وی افزود: این بیمارستان با وسعت هزار متر مربع، مدرن به تمامی تجهیزاتی که در بیمارستان آیت الله کاشانی شهرکرد وجود دارد مجهز خواهد شد.
در ادامه سرهنگ خلبان رحمانی اضافه کرد: بیمارستان شهدای ارتش ثابت و دائمی خواهد بود و پس از تکمیل و تجهیز در اختیار مدیریت بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری قرار می‌گیرد.
انتهای پیام/ع