۱۴۰۳/۱/۹
1400/09/02
اعزام و ارائه خدمات تیم های بهداشتی و درمانی بسیج جامعه پزشکی چهارمحال و بختیاری درمناطق کمتر برخوردار
وبدا؛ رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان چهارمحال و بختیاری از اعزام تیم های بهداشتی و درمانی این سازمان به مناطق مختلف جهت ارائه خدمت به مردم بویژه ساکنین مناطق محروم خبر داد.
به گزارش وبدا؛ سرهنگ کاظم کبیری افزود: کانون بسیج جامعه پزشکی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فارسان با اعزام تیم روانپزشکی تخصصی با حضور متخصص روان پزشکی، روان شناس، مراقب سلامت و تکنسین دارویی به شهر گوجان ، ضمن ویزیت رایگان مراجعه کنندگان، سنجش فشار خون، توزیع اقلام دارویی رایگان، مشاوره روان شناسی ، بسته های آموزشی و اطلاع رسانی به تعداد تقریبی 87 مورد را توزیع نمودند.
وی تصریح کرد: طی این اعزام، تیم سلامت کانون بسیج جامعه پزشکی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فارسان در نمایشگاه یاوران ولایت بسیج با انجام تعداد 100 مورد تست قند خون و سنجش فشار خون، مشاوره روان شناسی به 89 نفر ، انجام تست اچ آی وی با رضایت مراجعه کنندگان به تعداد 37 مورد ، آموزش و اطلاع رسانی واکسیناسیون همگانی علیه بیماری منحوس کرونا ، نسبت به توزیع بسته های آموزشی به تعداد 85 پمفلت ، 32 پوستر و 46 تراکت آموزشی اقدام نمودند.
سرهنگ کبیری، تهیه و برگزاری نمایشگاه حاوی تعداد 75 عکس منتخب از فعالیت های میدانی و جهادی کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان در مناطق دورافتاده، محروم و آسیب دیده ناشی از سیلاب و بلایای طبیعی را از دیگر اقدامات این تیم برشمرد.
رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان چهارمحال و بختیاری در ادامه از استقرار تیم های بهداشتی درمانی کانون بسیج جامعه پزشکی شبکه بهداشت و درمان شهرستان سامان در محل اقامه نماز عبادی سیاسی جمعه در بیست و هشتمین روز از آبان ماه 1400 خبر داد و افزود: تیم مستقر ضمن انجام 30 تست قند و اندازه گیری فشار خون 30 نفر ، 10 بیمار را برای دریافت خدمات تخصصی ارجاع و نسبت به آموزش 50 نمازگزار و توزیع 32 بسته آموزشی و توزیع 800 بسته داروی مصرفی اقدام نمودند.