۱۴۰۳/۲/۲۴
1400/09/13
اجرای برنامه مکمل یاری در چهارمحال و بختیاری

وبدا؛ معاون‌ بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: برنامه مکمل‌ یاری ویژه دانش آموزان دختر مقطع متوسطه از نیمه دوم آذرماه‌ در چهارمحال و بختیاری اجرا خواهد شد‌.

به گزارش وبدا؛ مهندس سید راشد جزایری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: برنامه مکمل یاری با قرص آهن و ویتامین D جهت دانش آموزان دختر مقطع اول و دوم متوسطه در سراسر استان، نیمه دوم آذرماه 1400 اجرا خواهد شد.

وی افزود: بر اساس دستورالعمل کشوری دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، مکمل آهن و ویتامین D جهت دانش آموزان دختر توزیع می‌شود.

جزایری اضافه کرد: بر اساس این دستورالعمل تعداد 16 قرص آهن(فروس سولفات) جهت 16 هفته و ویتامین مگادز 50 هزار واحدی به صورت ماهانه یک عدد جهت مصرف توزیع می گردد.

وی ادامه داد: این برنامه توسط معاونت بهداشتی با همکاری اداره‌کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری در سال تحصیلی 1400 -1401 در سطح استان اجرا خواهد شد.

انتهای پیام/ع