۱۴۰۳/۲/۱
1400/09/18
پرستاران برگزیده کشوری و دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در سال 1400 تجلیل شدند
وبدا؛ مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از برگزاری آیین تجلیل از پرستاران برگزیده کشوری و پرستاران نمونه این دانشگاه در سال 1400 خبر داد.
به گزارش وبدا؛ سید علی درخشان افزود: 12 پرستار بعنوان برگزیده کشوری معرفی که از این تعداد، 4 پرستار از مرکز آموزشی درمانی هاجر (س)شهرکرد، 3 پرستار از مرکز آموزشی درمانی آیت ا... کاشانی شهرکرد، 2 پرستار از مرکز آموزشی درمانی ولی عصر(عج) بروجن و از بیمارستان های شهداء لردگان، سید الشهدا فارسان و بیمارستان امام علی (ع) تامین اجتماعی فرخشهر هر کدام یک پرستار  معرفی و تجلیل شدند.
وی تصریح کرد: خانم ها: طیبه عزیزی سورشجانی، معصومه غلامحسینی، معصومه غلامی و پریسا رحیمی جونقانی از مرکز آموزشی درمانی هاجر(س) شهرکرد و خانم ها : پری کیانی، فرحناز چیره و مهتاب چراغیان از مرکز آموزشی درمانی آیت ا... کاشانی شهرکرد پرستاران برگزید کشوری دانشگاه در سال 1400 هستند.
درخشان گفت: خدیجه ملک احمدی و سمیه بحرینی از مرکز آموزشی درمانی ولی عصر (عج ) بروجن و داود اردشیری لردجانی ، زینب امیریان و نسرین اسدی آقبلاغی نیز به ترتیب از بیمارستان های شهداء‌ لردگان، سید الشهدا فارسان و بیمارستان امام علی (ع) تامین اجتماعی فرخشهر دیگر پرستاران برگزیده کشوری دانشگاه در سال جاری هستند.
مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری از معرفی  140 پرستار نمونه استانی در سال 1400 خبر داد.
درخشان افزود: از مرکز آموزش درمانی آیت ا... کاشانی شهرکرد، خانم ها: ام لیلا حیدری، لیلا ابراهیمی، شهناز حیدری، اعظم خدابخشی، لیلا امامی، محبوبه امر اللهی، ناهید دهقان، مینا شکوهی، هاجر یگانگی، آزاده پیشیار ، سمیه فتحی دهکردی، زهره محمودی، سعیده مردانی، معصومه رئیسی، فاطمه اسفده، ‌فاطمه محمد قاسمی، افسانه کیانی سلمی، نسرین سهرابی،‌ راضیه یزدانی، فریبا فرضیان و سمیه فتحی هفشجانی و آقایان سعید طهرانی و علیرضا دهقان بعنوان پرستاران برگزیده استانی معرفی و در این آیین مورد تقدیر قرار گرفتند.
وی تصریح کرد: آقایان: جمشید خلیلی، فرشاد سلیمانی، غلامحسین مظاهری، سید موسی عندانی و مرتضی صابری و خانم ها: فرزانه رشیدی، فاطمه محمدی، مریم خسروی، مریم احمدزاده چالشتری، زهره اکبری سامانی، زهرا نجفی چالشتری، مهشید محمدیان، ثریا محمدی فارسانی، فرشته فتح الهی، هاجر حیدری سورشجانی، معصومه ترکی دستگردی، پریسا امینیان، زینب کیانی هرچگانی، مهری متین قهفرخی، مهرنوش کوهی زاده، زینب مردانی نافچی، سودابه هاشمی، مریم علی پور سامانی، الهام امانی، آذر فاطمی وانانی، اکرم نامجو، تهمینه حیدری، پروین اسدی امیر آبادی، راضیه احمدی بنی، نوشین نادری زاده، زینب حقیقت چالشتری، زهره محمدیان دستنایی، لیلا ربیعی فردانبه، فیرزه امیری سامانی و معصومه حمزه از مرکز آموزشی درمانی هاجر(س) شهرکرد بعنوان پرستاران، کارشناسان اتاق عمل و هوشبری برگزیده معرفی و تجلیل شدند.
به گفته وی، از بیمارستان ولیعصر (عج) بروجن نیز، بهجت عباسی ، سمیه ابراهیمی، زینب هادی پور، ناهید علیخانی، محبوبه لله گانی، صدیقه احمدیان، فرحناز صالحی، بهجت ربیعی، خدیجه حاجی زمانی، پروانه بیگی، ‌ناهید چراغی، شهلا مرادی و آقایان: سعید افضلی و سید یوسف تربتی بعنوان پرستاران و بهیاران برگزیده در سال 1400 معرفی شده اند.
درخشان، زهره رحیمی، زینب فروغی، بهناز احمدی، سمیه آزاد، زهرا باقری گله، مریم ربیعی، الهام خسروی، فاطمه جهانبخشی، سهیلا مکوندی حسینی، جعفر خیری و محسن ملکی از کارشناسان اتاق عمل از بیمارستان سید الشهدا فارسان، مهشید قنبری از بیمارستان امام سجاد (ع) کوهرنگ ، ‌مژگان مردانی و معصومه رئیسی از بیمارستان امام رضا (ع) اردل ، رضوان لله گانی از کارشناسان هوشبری و فریده احمدی از پرستاران بیمارستان امام جواد (ع) ناغان، نجف کرانی و محمد مرادی و احمد طاهری به ترتیب از مرکز روانپزشکی جونقان و مرکز حوادث از دیگر تجلیل شدگان این مراسم بودند.
وی ادامه داد: از بیمارستان سردار شهید ارجمند مالخلیفه جبار طهماسبی و از بیمارستان شهداء لردگان نجمه رفیعی، فاطمه بابامیر ، مریم السادات طباطبایی راد، صدیقه روزدار ، سهیل سرآمد، سمانه صیدالی، رحمان اندرشکر، بهناز بویرحسنی، اعظم موسوی و صدیقه دانیالی از بیمارستان شهدا لردگان و از حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه خانم ها: زهرا مرادپور مفرد دشتکی و فاطمه بیک از بهیاران، سیمین قربانپور، صدیقه کوهی، سمیه رضایی، فریده بنی طالبی،‌ صفورا اسماعیلی، نسرین خورشیدی، زهرا کریمی، رقیه زندیان، محبوبه شبانیان، سارا صالحی و آقایان: حمید نجفی، مهدی انگارده، حبیب الله جمالپور و از حوزه
تجلیل شدند.
مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: همچنین ضمن معرفی مریم بنی هاشمی از پرستاران بیمارستان شهداء لردگان در حوزه کسب نشان ارتباط موثر، زهرا قنبری، زینب کریمی، حبیب امیری، محمد موسوی،‌ سعید طهماسبی کهیانی از سوی سازمان نظام پرستاری شهرستان لردگان، ‌مریم روحی، مریم قاسمی، آرش عباسی،‌ طاهره ملکی، محبوبه باقری، سمیه سلطانی، فرزانه عالیپور، شهناز خواجه علی، اعظم هادیان و دکتر شهریار صالحی از سوی سازمان نظام پرستاری شهرکرد، معصومه علائی، سکینه نفری، مرضیه شریف یلمه، میثم نادری و صادق ملک محمدی از سوی اعضای نظام پرستاری شهرستان بروجن بعنوان برگزیدگان سال 1400 معرفی شدند.
وی در ادامه به اسامی منتخبین هیات مدیره نظام پرستاری شهرکرد اشاره داشت و افزود: خانم ها: زینب فرهاد، معصومه شاهوردی، زینب صالحی، راحله حیدری گوجانی، زهرا هاشمی بنی، لیلا عبداللهی، عاطفه غلامی، نجمعه جعفریان، زهرا بیاتی، فیروزه کوهیان، طاهره برشانپور، سیده طاهره جزایری، شهین شهرانی، زینب صفوی ، زینب بهرامی، صدیقه لله گانی، معصومه جوشن، اعظم یزدانی، ‌نجمه سیفی سلمی، سیده سمانه موسوی، معصومه رئیسی، آسیه محمودی، کبری ظاهری عبده وند، مریم عالیپور، شکوفه احمدی، شهلا شاه محمدی بعنوان پرستاران برگزیده هیات مدیره نظام پرستاری شهرکرد معرفی و تجلیل شدند.
درخشان تصریح کرد: در بین آقایان نیز، اسماعیل احمدی، علی مرادی، یاسر شهرانی، برزو رحیم پور و محسن رحیمی بعنوان منتخبین این هیات معرفی شدند.
وی تصریح کرد: از این عزیزان در مراسم جشنی که به مناسبت روز پرستار، چهارشنبه همزمان با آغاز هفته پرستار(17 لغایت 23 آذرماه) با حضور مسئولین استانی و دانشگاه علوم پزشکی استان در سالن همایش های ابن سینای این دانشگاه برگزار شد تجلیل بعمل آمد.معاونت درمان دانشگاه لیلا کامکار و کشور جعفری بعنوان پرستاران برگزیده در سال جاری معرفی وتجلیل شدند.