۱۴۰۳/۵/۶
1400/09/22
روز شمار هفته پژوهش اعلام شد

وبدا؛ مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از اعلام روز شمار هفته پژوهش خبر داد.
به گزارش وبدا؛ سید علی درخشان افزود: هفته پژوهش از شنبه 20 آذرماه شروع و تا 25 این ماه ادامه دارد.
وی با اشاره به انتخاب شعار"پژوهش و فناوری ؛ پشتیبان تولید " برای هفته پژوهش امسال، به تشریح روز شمار این هفته پرداخت.
به گفته وی، شنبه 20 آذرماه با عنوان، پژوهش و فناوری مدرسه و دانشگاه، یکشنبه 21 آذرماه با عنوان "پژوهش و فناوری، پشتیبانی از تولید" و دوشنبه 22 آذرماه با عنوان " پژوهش و فناوری، مانع زادیی از تولید" نامگذاری شده است.
درخشان افزود: "پژوهش و فناوری، علوم انسانی و علوم پایه" و "پژوهش و فناوری و اثر بخشی اجتماعی" به ترتیب عناوین روزهای سه شنبه و چهارشنبه، 23 و 24 آذرماه می باشد.
مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: عنوان پنجشنبه 25 آذرماه مصادف با روز پژوهش نیز "بزرگداشت پژوهشگران و فناوران" می باشد.