۱۴۰۳/۲/۸
1400/09/29
برگزاری جلسه باز آموزی رابطین سلامت در مدارس بام ایران

وبدا؛ جلسه آموزشی و بازآموزی جهت جمعی از مدیران، رابطین و مراقبین سلامت مدارس و آموزشگاه های ناحیه 2 شهرکرد و ناحیه لاران برگزار شد.

به گزارش وبدا؛ مهندس سید راشد جزایری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به اهمیت پیشگیری از شیوع بیماری کرونا در مدارس، جلسه آموزشی و بازآموزی جهت جمعی از مدیران، رابطین و مراقبین سلامت مدارس و آموزشگاه های ناحیه 2 شهرکرد و ناحیه لاران‌ با هماهنگی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و رئیس مرکز بهداشت استان، جمعی از مدیران و کارشناسان بهداشتی در محل کانون شهید بهشتی شهرکرد برگزار شد.

او افزود: در این برنامه ضمن قدردانی از زحمات مدیران و مراقبین سلامت مدارس، کلیه دستورالعمل هایی اجرایی در رابطه با پیشگیری از بیماری کرونا در مدارس مطابق با دستورالعمل ابلاغی از وزارت بهداشت نسخه 07 جهت گروه هدف فوق الذکر بیان شد.

مهندس جزایری اضافه کرد: علائم بیماری و دوره کمون و سرایت و راه های پیشگیری از آن، اهمیت واکسیناسیون در دانش آموزان و فرهنگیان، اقناع سازی و پیگیری افرادی که از انجام واکسیناسیون امتناع می کنند، رعایت پروتکل های بهداشتی در مدرسه از جمله رعایت فاصله گذاری بین دانش آموزان، تهویه مناسب کلاس، گندزدایی مناسب و استاندارد، استفاده از ماسک و مواد ضد عفونی، خود ارزیابی مدیران از وضعیت رعایت پروتکل های بهداشتی طبق چک لیست های وزارتی و تلاش در جهت رفع مشکلات از مواردی بود که در این جلسه مطرح شد.

انتهای پیام/ع