۱۴۰۳/۲/۸
1400/10/08
اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در نخستین روزهای دیماه 1400 در چهارمحال و بختیاری

وبدا؛ مسئول تیم فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری گفت: اعضای پیوندی مرحومه ملک موسوی قهفرخی 70 ساله شامگاه روز سه شنبه مورخ هفتم دیماه 1400 با اعلام رضایت خانواده سخاوتند این مادر دلسوز در مرکز آموزشی درمانی آیت ا... کاشانی شهرکرد جداسازی شد.
به گزارش وبدا؛ دکتر پانته آ رمضانی نژاد با اعلام این خبر افزود: کبد این بیمار مرگ مغزی جهت پیوند به بیماران نیازمند پیوند عضو به شیراز منتقل شد.
وی تصریح کرد: مرحومه موسوی در تاریخ ششم ماه جاری به علت خونریزی مغزی بخش ICU
مرکز آموزشی درمانی آیت ا... کاشانی شهرکرد تحت مراقبت ویژه قرار گرفت که با تایید مرگ مغزی وی مقدمات اهدای اعضای وی صورت گرفت.
دکتر رمضانی نژاد با بیان اینکه، چهارمحال و بختیاری به نسبت جمعیت و درصد اهدای اعضای بیماران مرگ مغزی، جز استان های پیشتاز در امر اهدا کننده اعضای بیماران مرگ مغزی بشمار می رود افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون 17 مورد اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در استان انجام شده است.