۱۴۰۳/۳/۱
1400/10/12
گرامیداشت دومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد

وبدا؛ مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، از برگزاری مراسم گرامیداشت دومین سالگرد شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی در این دانشگاه خبر داد.
به گزارش وبدا؛ سید علی درخشان افزود: مراسم دعا، زیارت عاشورا و سخنرانی به مناسبت ایام سوگواری شهادت بی بی دو عالم حضرت فاطمه الزهرا(س)، دهه بصیرت و گرامیداشت دومین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد برگزار می گردد.
وی تصریح کرد:این مراسم به مدت سه روز از ساعت 7:30 ، در روزهای دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه سیزدهم، چهاردهم و پانزدهم دیماه 1400 با همکاری مسئول هماهنگی و رسیدگی به امور ایثارگران کارکنان دانشگاه علوم پزشکی، مدیریت روابط عمومی و اطلاع رسانی این مجموعه و سازمان بسیج جامعه پزشکی استان در محل نمازخانه ستاد دانشگاه برگزار می شود.