۱۴۰۳/۲/۶
1400/10/16
اعلام انزجار سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از هتک حرمت به تندیس حاج قاسم سلیمانی

وبدا؛ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری. در پیامی ضمن اعلام انزجار نسبت عمل وقیحانه و هتک حرمت به تندیس حاج قاسم سلیمانی اظهار داشت: جامعه دانشگاهیان استان ضمن محکوم نمودن این عمل گستاخانه اعلام می کند نام و یاد حاج قاسم سلیمانی تا ابد در قلب و دلهای همگی ما زنده و جاودان خواهد ماند.
به گزارش وبدا؛ دکتر ارسلان خالدی فر افزود: نصب تندیس سردار جهان اسلام در میادین شهر اقدامی است نمادین برای زنده نگه داشتن یاد و خاطره همه بزرگ مردانی که جوانمردانه در مقابل ظلم و ستمی ایستادن، اما حقیقت امر زنده بودن نام چنین مردان بزرگی در اذهان تا همیشه تاریخ است لذا اعمال وقیحانه ای همچون به آتش کشیدن تندیس نه تنها از ارزش حاج قاسم نخواهد کاست بلکه زشتی عمل نااهلان را آشکار تر خواهد ساخت.
وی گفت: مقارن شدن این عمل زشت با سالروز شهادت بی بی دو عالم حضرت فاطمه الزهرا(س) و تشییع پیکر شهدای گمنام، لکه ننگینی دیگر در کارنامه سیاه معاندان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است و چهره قبیح دشمنان را آشکارتر ساخت.