۱۴۰۳/۲/۷
1400/10/17
ستاد تخصصی 9دی در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد تشکیل شد
ستاد
وبدا؛ رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان چهارمحال و بختیاری از تشکیل، ستاد تخصصی 9دی در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد خبر داد.
به گزارش وبدا؛ سرهنگ کاظم کبیری با اعلام این خبر به تشریح ویژه برنامه های دهه بصیرت و دومین سالگرد شهادت سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی پرداخت.
وی، ویزیت رایگان در مطب شخصی پزشکان عضو سازمان بسیج جامعه پزشکی استان و اعزام بیش از 25 تیم پزشکی عمومی و تخصصی به مناطق مختلف استان را از جمله برنامه های این ایام برشمرد.
کبیری، برگزاری مراسم قرائت زیارت عاشورا در دانشگاه علوم پزشکی استان و کانون‌های بسیج جامعه پزشکی سراسر استان، تجلیل از خانواده معظم شهدای مدافع حرم و مدافع سلامت، تشکیل بیش از20 نشست روشنگری و بصیرتی افزایی در کل استان را از دیگر ویژه برنامه های دهه بصیرت برشمرد.
رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان در ادامه از برپایی، 18 ایستگاه سلامت در سراسر استان بمنظور سنجش سلامت عموم مردم و نظارت بر رعایت شیوه نامه های بهداشتی و تشویق و اقناع عمومی برای تکمیل واکسیناسیون کرونا خبر داد.
کبیری گفت: همچنین یادواره دومین سالگرد شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی با همکاری معاونت فرهنگی و امور دانشجویی با حضور خانواده های معظم و معزز شهدا برگزار می شود.
وی، برگزاری نشست های بصیرتی با موضوع تبیین ابعاد شخصیتی و تبیین مکتب حاج قاسم سلیمانی را از دیگر ویژه برنامه های گرامیداشت دومین سالگرد شهادت سردار برشمرد.