۱۴۰۳/۲/۷
1400/10/19
ابلاغ روسای شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های لردگان، سامان و کیار صادر شد

وبدا؛ با ابلاغ احکامی جداگانه از سوی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری، روسای شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های لردگان، سامان و کیارمنصوب شدند.
به گزارش وبدا؛ دکتر فریبرز جباری بعنوان رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان لردگان و دکترسمیه جوادی و دکتر ندا صیفی به ترتیب به عنوان روسای شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های سامان و کیار منصوب شدند.
گفتنی است، در متن احکام انتصاب هر یک از روسا شبکه های مذکور خطاب به این عزیزان آمده است، نظر به تعهد و تجارب و رضایت از نحوه خدمتی و عملکردی جنابعالی به موجب این ابلاغ بعنوان رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان مذکور منصوب می گردید.
در ادامه ضمن آرزوی توفیق برای دکتر جباری، دکتر جوادی و دکتر صیفی، از روسای شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های لردگان، سامان و کیار خواسته شده است، با بهره گیری از ظرفیت و توان نیروهای مجموعه در چارچوب قوانین و مقررات مربوطه در قالب برنامه های مشخص شده متناسب با وظایف محوله گام های اساسی بردارند.