۱۴۰۳/۱/۳۱
1400/10/21
مدافعان سلامت در طرح شهید سلیمانی تهدیدها‌ را به فرصت تبدیل کردند‌

وبدا؛ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مدافعان سلامت در طرح بسیج ملی شهید سلیمانی تهدید ها را به فرصت تبدیل کردند‌ و توان خود را برای مقابله با کرونا به کار گرفتند‌.

به گزارش وبدا؛ در متن لوح‌ سپاس دکتر عین‌ اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سرلشکر‌ پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه‌ پاسداران‌ انقلاب اسلامی به سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد آمده است؛

جناب آقای دکتر ارسلان خالدی فر ریاست محترم‌ دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری‌؛

سلام علیکم

در پهنه‌ آفاق‌ انسانیت همواره نام کسانی می‌درخشد که تمام هستی خویش را با هدفی متعالی، نثار نوع دوستی و خدمت به آحاد جامعه به عنوان اوج احترام به کرامت انسانی می پذیرند‌.

این روزها که به تعبیر رهبر معظم و فرزانه انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی امام‌ خامنه‌ای‌ (مدظله‌ العالی) با عارضه یک بیماری وسیع، همه گیر‌ و بین‌ المللی‌ واسه هستیم‌؛ خداوند متعال ما را موظف کرده است که نسبت به سلامت مردم‌، احساس مسئولیت کرده و با بهره گیری از تمامی ظرفیت ها و بسیج امکانات موجود بتوانیم هرچه زودتر این بلا را از سر مملکت‌ ایران، ملت های مسلمان و همه بشریت‌ کم و کوتاه نماییم‌.

مدافعان سلامت، کادر درمان و همه دستگاه‌ها‌ و نهادهای انقلابی که در این آزمون دشوار جهاد فی‌سبیل‌الله کرده و موجب قدرتمند‌ نمودن یک ملت شوند، مصداق بارز مسئولیت پذیری، تعهد انسانی و دینی آن‌ها می‌باشد‌ که بدون تلاش شبانه روزی، صبر و توکل به خداوند متعال این امر مهم محقق‌ نمی‌گردید.

بدین وسیله به توصیه حدیث‌ شریف: من لم‌ یشکر‌ المخلوق‌ لم یشکر‌ الخالق جامه‌ عمل‌ پوشانده‌ و صمیمانه قدردان‌ زحمات شبانه‌ روزی شما و همکاران گرانقدرتان که در قالب طرح بسیج‌ ملی شهید حاج قاسم سلیمانی تهدیدها را به فرصت تبدیل کرده و تمام توان خود را برای مقابله با ویروس منحوس کرونا به کار گرفته‌اید‌، از خداوند متعال آرزوی موفقیت، سربلندی و توفیق‌ روزافزون شما را در ظل‌ توجهات حضرت ولیعصر(عج) و تحت زعامت فرماندهی معظم کل قوا حضرت امام خامنه‌ای‌ عزیز را خواستارم‌.

دکتر بهرام عین‌اللهی
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی