۱۴۰۳/۲/۵
1400/10/22
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد برای پیگیری مسائل حوزه بهداشت و درمان استان عازم تهران شد

وبدا؛ مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: سرپرست دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری پس از احصای مشکلات حوزه بهداشت و درمان استان از آغازین ساعات انتصابش، در بیستمین روز از دیماه 1400 با سفر به تهران با مقامات عالی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دیدار و پیگیر مسائل و مشکلات حوزه سلامت استان شد.
به گزارش وبدا؛ سید علی درخشان افزود: دکتر ارسلان خالدی فر در اولین ساعات حضور در وزارتخانه به همراه دکتر حیدری رئیس اورژانس و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان با دکتر میعادفر رئیس سازمان اورژانس کشور دیدار و در خصوص مسائل مختلف و نیازمندی های مرکز اورژانس 115 چهار محال و بختیاری گفتگو کردند.
وی تصریح کرد: در این جلسه که در محل سازمان اورژانس کشور برگزار شد، دکتر خالدی‌فر ضمن مطرح کردن مهمترین مسائل دانشگاه علوم پزشکی استان از جمله توسعه و تجهیز ناوگان مرکز اورژانس استان، افزایش تعداد پایگاه هاى اورژانس پیش بیمارستانى، اختصاص اتوبوس آمبولانس و اختصاص بودجه جهت تکمیل ساختمان ستادی اورژانس استان، از زحمات سازمان اورژانس کشور در راستای توسعه خدمات فوریت های پزشکی تقدیر کرد‌.
وی گفت: دکتر خالدی‌فر و دکتر حیدری رئیس اورژانس و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی و رئیس دفتر ریاست دانشگاه این استان در ادامه با معاون توسعه و معاون فنی و عملیات سازمان اورژانس کشور دیدار و پیگیر اعتبارات و تجهیزات جهت مرکز اورژانس 115 چهارمحال و بختیاری شدند.
درخشان افزود: همچنین سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با دکتر حیدری معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دیدار و در خصوص اعتبارات و تجهیزات و حل مشکلات و مسائل حوزه سلامت استان پیگیری های لازم را انجام داد.
وی اظهار داشت: حضور دکتر خالدی فر، سردار اکبری فرمانده سپاه حضرت قمر بنی هاشم(ع)استان، سرهنگ کبیری مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی استان و سرهنگ اسماعیلی معاونت سلامت سپاه استان در همایش تشریح دست آوردها و تجلیل از دست اندرکاران طرح شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور مقام عالی وزارت بهداشت، فرمانده محترم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کشور، رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور، رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور ، جمعی از مسئولان ارشد کشوری و خانواده های معزز شهدای مدافع سلامت کشور در محل سالن اجلاس سران از دیگر برنامه های روز اول سفر کاری سرپرست دانشگاه علوم پزشکی به تهران بود.
به گفته وی، در این همایش دکتر خالدی فر موفق به دریافت لوح سپاس‌ به پاس تلاش های شبانه روزی در قالب طرح بسیج ملی شهیدحاج قاسم سلیمانی به امضای سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده محترم کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و دکتر عین اللهی مقام عالی وزارت بهداشت شد.
مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد افزود: دکتر خالدی فر همچنین با معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پیرو سفر یک روزه دکتر پناهی به استان چهارمحال و بختیاری دیدار کرد.
وی ادامه داد: دیدار سرپرست دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد با مشاور وزیر و مدیرکل محترم بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پایان بخش اولین روز از یک سفر کاری پر بار برای دکتر خالدی فر و همراهان وی بود.
درخشان گفت: حضور در نود و پنجمین نشست شورای آموزش پزشکی و تخصصی به همراه دکتر عالی رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه و دیدار با دکتر اعرابی معاون مدیر عامل سازمان بیمه سلامت کشور بمنظور برآورد میزان مطالبات دانشگاه از بیمه سلامت و تلاش در جهت کاهش کسورات بیمه ای از برنامه های نخست دکتر خالدی فر در دومین روز از سفر کاریشان به تهران بود.
وی، دیدار با رئیس محترم هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران به منظور درخواست تخصیص تجهیزات سنگین دانشگاه ام آر ای و... ، دیدار با مدیر اجرایی هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران به منظور پیگیری دستورات صادره در خصوص تجهیزات بیمارستان‌ها ، دیدار با آقای دکتر مولوی مدیر حوزه معاونت اجرایی رئیس جمهور به منظور پیگیری تامین اعتبار پروژه های در حال ساخت در سفر آینده ریاست محترم جمهور به استان را از دیگر برنامه های دومین روز سفر سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به تهران برشمرد.
درخشان گفت: همچنین دکتر خالدی فر به منظور پیگیری تامین اعتبار پروژه های در حال ساخت در سفر آینده ریاست جمهور به استان با دکتر مرتضوی معاون اجرایی رئیس جمهور دیدار و گفتگو داشت. وی افزود: سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به همراه دکتر بامیری نماینده مردم شریف شهرستان های لردگان و خانمیرزا در مجلس شورای اسلامی با دکتر رحیمی معاون محترم توسعه وزارت و رئیس صندوق رفاه دانشجویان به منظور امضای تفاهم نامه در راستای افزایش کیفیت خدمت رسانی و تامین رفاه، بهبود معیشت، ایجاد زمینه مناسب جهت رشد تحصیلی دانشجویان مستعد و همچنین توسعه ، تکمیل و تجهیز زیرساخت های فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد دیدار و گفتگو داشتند.