۱۴۰۳/۲/۱۴
1400/10/29
وبدا؛ با ابلاغ حکمی از سوی سرپرست اداره کل حقوقی و تنظیم مقررات معاونت حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مدیر امور حقوقی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به سمت دبیر کارگروه علمی و ارزیابی عملکرد مدیریت های حقوقی منطقه هفت کشوری منصوب شد.
به گزارش وبدا؛ در متن این حکم انتصاب، خطاب به فرشاد تیموری آمده است، بنا به پیشنهاد معاون محترم قضایی و با عنایت به تعهد و تخصص جنابعالی با حفظ سمت بعنوان دبیر کارگروه علمی و ارزیابی عملکرد مدیریت های حقوقی منطقه هفت کشوری منصوب می شوید.
در ادامه این متن نیز، تشریک مساعی و بهره مندی از خرد جمعی در حل مشکلات حقوقی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی اصفهان، یزد، کاشان و شهرکرد، پایش عملکرد واحدهای حقوقی و نظارت مستمر بر سیستم جامع حقوقی و سامانه های HOP از اهم وظایف مورد انتظار از وی بیان شده است.
همچنین از تیموری خواسته شده است، ضمن تشکیل منظم جلسات علمی و ارائه راهکارهای قانونی و ایجاد وحدت رویه دفاعی در پرونده های مطروحه، شرکت در جلسات رسیدگی به پرونده های دارای اهمیت برای مجموعه های تحت نظارت در معیت مسئول حقوقی مربوطه، نسبت به ارائه گزارش نوبه ای موارد مذکور به مسئول نظارات بر واحدهای حقوقی مراکز تابعه ستاد اقدام نماید.